SRDJAN VRANCIC/CROPIX
U IGRI SU MILIJUNI

Bivši prvak Europe poslao ponudu na Maksimir, zbog Vatrenog su spremni srušiti klupski rekord!?

Na Maksimiru je želja da kvartet najjačih ostane do ključne faze europskih kvalifikacija
Piše: SNObjavljeno: 11. srpanj 2023. 11:22

Priča oko odlaska Luke Ivanušeca iz Dinama poprima nove obrise. Kako javljaju nizozemski mediji, točnije portal 1908.nl, blizu dovođenja hrvatskog reprezentativca je tamošnji velikan i nekadašnji prvak Europe Feyenoord. Konkretno, prvi je set ponuda već poslan prema Zagrebu, a Nizozemci iščekuju pozitivan odgovor s Maksimira i početak pregovora oko uvjeta za igrača koji bi u blagajnu mogao uliti milijune.

U tom prvom setu ponuda, teren su u Feyenoordu odlučili ispitati sa sedam milijuna eura, no ta je početna ponuda odbijena u treptaju oka. Naravno, iz modrih redova ne misle pustiti jednog od stožernih igrača "za siću". No, isti portal navodi kako je razlika u ponudi i potražnji sve manja te kako bi cijeli posao mogao biti dogovoren vrlo brzo.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Feyenoord će morati srušiti svoj klupski rekord za jedan ulazni transfer, ako misli dovesti Ivanušeca. Trenutno je vodeći na toj ljestvici slovački stoper David Hancko koji je iz praške Sparte doveden za osam milijuna eura.

Već smo pisali o tome da je stav čelnih ljudi Dinama zadržati kvartet udarnih zvijezda kojeg uz Ivanušeca čine Josip Šutalo, Petković i Livaković barem do playoff-runde Lige prvaka. Ulaskom u tu fazu natjecanja prošle bi se dvije prepreke na putu do grupne faze LP i osigurale barem skupine Europske lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 14:34