Luka Modrić i Riccardo Califiori

 ANTE CIZMIC Cropix
HERE WE GO?

Čovjek kojeg će čitava Hrvatska teško zaboraviti prevario djevojku, a ona svijetu otkrila njegov novi klub?

Ako je suditi po objavi njegove donedavne djevojke, prelazak na Otok gotova je stvar
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2024. 16:29

Riccardo Calafiori. Ime je to koje do prije mjesec dana malo koji Hrvat znao. Međutim, nakon neslavnog 1:1 remija s Italijom na Euru, Calafiori se urezao u pamćenje velikom broju hrvatskih navijača. Upravo on svojim trkom i asistencijom u 98. minuti poslao je Vatrene kući.

Iako su Azzurri pali već na prvoj idućoj prepreci, za Calafiorija je Euro bio ‘kruna‘ izvanredne sezone. Pod palicom Thiaga Motte bio je jedna od ključnih figura Bologne u pohodu na povijesnu sezonu koju su završili na drugom mjestu Serie A. Dobre igre na klupskoj razini Calafiori je prenio na reprezentativnu razinu i u konačnici pobudio interes brojnih europskih velikana. Najviše je zagrizao Arsenal, koji aktivno radi na njegovom dovođenju, no ako je suditi po objavi Calfiorijeve djevojke, Benedette Boeme, posao je već - završen.

Priča tek počinje zauzimati morbidnu notu, jer radi se, doduše, o bivšoj djevojci. Benedetta je, naime, preko svog TikTok profila otkrila da njen donedavni dečko i ona više nisu zajedno i to zbog navodnog videa u kojem je otkrila da ju je Calafiori prevario. Video ‘prevare‘ pogledajte OVDJE.

"Hvala svima koji su mi pokazali video koji ovaj tjedan kruži TikTokom. Cijenim to; bilo mi je važno znati istinu. Gledala sam ga bezbroj puta, tražeći razlog da oprostim i zaboravim, ali nisam mogla", otkrila je Benedetta i dodala:

"Nijedan od nas nije ovo želio, ali što je učinjeno, učinjeno je i ne mogu si pomoći nego želim pobjeći od svega ovoga. Neću tolerirati nikakvu vrstu mržnje prema meni ili njemu. Želim mu sve najbolje, s obzirom da se pridružuje Arsenalu. Ima svu moju podršku", poručila je i praktički potvrdila Calafiorijev prelazak na Otok. Međutim, kasnije se oglasila kazavši da ona nije autorica objave, tvrdeći da joj je netko hakirao profil.

Zanimljivo, Benedetti ovo nije bio prvi ‘javni istup‘ povezan s Calafiorijem. Protekle je sezone već punila naslovnice, nakon što je u Calafiorijevom intervjuu nakon utakmice, vidno obuzeta ljubomorom, obgrlila svog dečka da bi ga ‘zaštitila‘ od atraktivne novinarke.

Linker
21. srpanj 2024 17:02