Ramon Mierez

 VLADO KOS/Cropix
LOV NA GOLGETERA

Doznajemo: Dinamo kreće po jednog od najboljih napadača HNL-a! Žele uložiti novac od prodaje Ljubičića

Dinamo se do konca prijelaznog roka želi pojačati, vidi da je vrag odnio šalu kad se radi o obrani titule
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. veljača 2024. 06:38

Iz menadžerskih izvora bliskim Maksimiru probila se informacija da bi Dinamo opet mogao krenuti po - Ramona Miereza! Kažu nam naši informatori da se sad nakon prodaje Ljubičića u AEK, otvaraju nove financijske mogućnosti, te da u plavom domu razmišljaju o investiciji u osječkog napadača.

U teškom boju za naslovom prvaka s Rijekom i Hajdukom, takav klasični centarfor i golgeter itekako bi dobro došao momčadi Sergeja Jakirovića.

Iako Modri uz Petkovića imaju dečke koji su se istakli na pripremama, Sandra Kulenovića i Frana Brodića, svakako da bi mogući dolazak Miereza bio ogromno pojačanje. A Dinamo se do konca prijelaznog roka želi dodatno pojačati, vidi da je vrag odnio šalu kad se radi o obrani titule.

image

Ramon Mierez

IVAN PERIĆ/Cropix

Priča oko Miereza, naravno, nije nova. Još prošlog ljeta, krajem kolovoza, itekako se pričalo o mogućem spektakularnom dolasku argentinskog napadača u plavu svlačionicu. Ne samo da se pričalo, već je i delegacija Modrih bila na sastanku u Osijeku. Međutim, tada do dogovora nije došlo, modri klub je prema tada dostupnim informacijama nudio za Miereza nešto više od 3 milijuna eura, ali je Osijek tražio 5...

Tada se spekuliralo i da Mierez želi u plavi dom. Hoće li zaista Modri, kako navode naši izvori, opet u ‘niski start‘ pa prema gradu na Dravi? Do konca zimskog mercata sve je moguće.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 15:55