Luka Ivanušec sa suigračima

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
SVE VEĆI INTERES

Doznajemo: Dinamu stiže još jedna ponuda za najtraženijeg igrača. Smiješi mu se igranje u Ligi prvaka?

Izvori iz Maksimira otkrivaju da su kontakti dosta konkretni i da je taj transfer "siguran novac"
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. svibanj 2023. 17:52

Već tjednima se spekulira o potencijalnim izlaznim transferima Dinama u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku. U toj priči je najizgledniji odlazak Luke Ivanušeca. Već smo pisali da za njega novi engleski premierligaš Burnley sprema ponudu od 12 milijuna eura, ali u utorak nam je stigla nova informacija da se u igru za dovođenje modrog veznjaka uključio i Red Bull Salzburg.

Uspostavljeni su kontakti između dva kluba, kažu nam izvori, dosta konkretni. Vlada mišljenje da je transferni prihod od Ivanušeca gotovo siguran novac.

Red Bull Salzburg je u ovom trenutku vodeća momčad austrijske Bundeslige, s tri boda više od drugoplasiranog Sturma. Vodeća momčad lige izravno će se plasirati u skupinu Lige prvaka, dok drugoplasirani ide u treće pretkolo.

Kad se radi o Josipu Šutalu, postoje mnoga zanimanja klubova, već se o tome dosta pisalo, informatori nam kazuju da je njegova prodaja podosta vezana uz mogući transfer Joška Gvardiola. Ako Gvardiol autorizira transfer, a to izgleda kao realna opcija, onda bi Šutalo najvjerojatnije karijeru nastavio u klubu iz kojeg će Gvardiol otići, a to je RB Leipzig.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 22:55