VANESA PANDŽIĆ/Cropix
EKSKLUZIVNO

FOTO: Dinamo doveo još jedno pojačanje! Novi član Modrih nasmijan sletio u Zagreb, uskoro pada potpis

Mmaee u Dinamo dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Ferencvárosem
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 14. srpanj 2024. 22:20

Kao što su Sportske novosti ekskluzivno najavile, marokanski stoper Samy Mmaee došao je u Zagreb na liječnički pregled te ga samo formalnost dijeli od potpisa za Dinamo.

Mmaee je u nedjelju navečer sletio u zračnu luku dr. Franjo Tuđman u pratnji majke, gdje su ga dočekali čelnik Soccer11 agencije Adrian Aliaj te jedan od suradnika menadžerskog tima i bivši igrač Modrih Ivica Vrdoljak, a naša fotoreporterka uhvatila je kadrove prvih trenutaka Mmaeea u hrvatskoj prijestolnici.

image

Ivica Vrdoljak, Adrian Aliaj i Samy Mmaee

VANESA PANDŽIĆ/Cropix

image

Samy Mmaee (desno)

VANESA PANDŽIĆ/Cropix

image
VANESA PANDŽIĆ/Cropix

image
VANESA PANDŽIĆ/Cropix

image
VANESA PANDŽIĆ/Cropix

image
VANESA PANDŽIĆ/Cropix

image
VANESA PANDŽIĆ/Cropix

Mmaee je pri dolasku u zračnu luku izgledao nasmijano i dobre volje te je vidljivo da je zadovoljan s tim što će potpisati za hrvatskog prvaka. Kako smo doznali iz pouzdanih izvora, marokanski stoper imao je nekoliko ponuda iz drugih zemalja Europe, ali Dinamo je ponudio najbolju plaću, što je očito jedan od faktora koji je privukao Mmaeea u Maksimirsku 128.

Mmaee u Dinamo dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Ferencvárosem. Ovaj 27-godišnjak većinu svoje profesionalne karijere proveo je u Belgiji, prvo seniorsko iskustvo imao je u Standard Liegeu, a nakon što je tamo proveo četiri godine, 2017. godine otišao je na posudbu u nizozemski Maastricht.

Godinu dana kasnije prešao je u belgijski Sint-Truiden, a 2021. potpisao ga je Ferencváros, posljednji klub prije Modrih, gdje će dodatno zaoštriti konkurenciju među stoperima Dinama, nakon što je nedavno stigao i Španjolac Raul Torrente.

Također vrijedi napomenuti da je Mmaee upisao 10 nastupa za marokansku reprezentaciju, a posljednji put je dres nacionalne vrste obukao u kvalifikacijama za Afrički kup nacija 2022. u pobjedi protiv Liberije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 17:14