VOJKO BASIC/CROPIX Cropix
INTRIGANTNA OBJAVA

FOTO: Je li stvarno vrime? Hajdukov Mr. Football još više zapalio Dalmaciju, čeka se dolazak najvećeg pojačanja

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius zaintrigirao je navijače najnovijom objavom na Instagramu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 11. rujan 2023. 12:45

Ispod svoje fotografije na kojoj sjedi na klupi na Poljudu stavio je samo pješčani sat čime je vrlo vjerojatno želio sugerirati kako prijelazni rok za Hajduk još uvijek nije završio.

Ništa više nije ni morao dodati da "zapali" navijačku maštu. Naravno, prva asocijacija većini onih koji su se Nikoličiusu obratili u komentarima bio je Ivan Perišić, ali nakon što je zaključen prijelazni rok taj bi potpis mogao biti moguć samo pod uvjetom da hrvatski reprezentativac raskine ugovor s Tottenhamom kojeg ima sve do ljeta 2024.

Hajduk bi, pak, uskoro trebao službeno potvrditi transfer Luke Vuškovića u Tottenham za kojeg se špekulira kako bi s vremenom mogao narasti na 14 milijuna eura. Spominje se i varijanta da Hajduk i Spursi u taj posao uključe dva igrača - Vuškovića i Perišića - no sve su to zasad nagađanja.

Ono što intrigira i danas još više golica maštu navijača nova je objava ‘sa satom‘. Je li sada stvarno vrime, prvo za Perišićev dolazak, a onda i najsnažniji napad na Dinamovu titulu u zadnjih 18 godina?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. svibanj 2024 17:07