ANTE CIZMIC Cropix
SN DOZNAJE

Glasina odjeknula kao bomba s Dinamovih priprema: Livaković u senzacionalnom transferu s plaćom iz snova!?

Kao kolekcionari skupljaju mnoge najbolje igrače na svijetu, a Vatreni je svakako među najboljima u svom poslu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. srpanj 2023. 21:34

Do nas se na Dinamovim pripremama u Sloveniji probila vijest da nisu za Dominika Livakovića zainteresirani samo Villarreal, Fiorentina i Fenerbahče. Iz menadžerskih krugova stigla je informacija da je za najboljeg hrvatskog vratara zainteresiran - Al Nassr! Dakle, isti klub za koji je potpisao Marcelo Brozović nakon svih već poznatih peripetija.

Vijest zaista ima bombastični karakter, ali je svakako valja zabilježiti, jer bogati klub iz Saudijske Arabije bez problema može Dinamu isplatiti odštetu od 10 milijuna eura koliko iznosi njegova izlazna klauzula. Nadalje, isti izvor tvrdi da bi Livi u Al Nassru godišnje zarađivao između 6 i 7 milijuna eura. Naravno, ta priča mora se uzeti s velikom dozom opreza, ali tko zna što se sve može dogoditi u ovom ljetnom mercatu.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Naravno, pitanje jest bi li se Livi odlučio na odlazak u Saudijsku Arabiju. No, s obzirom da je prijatelj s Marcelom Brozovićem, svakako bi imao društvo. Al Nassr kao kolekcionar skuplja mnoge najbolje igrače na svijetu, a Livaković je svakako među najboljim vratarima na planetu, U Al Nassru je direktor nogometa Goran Vučević, tamo je i Dinko Jeličić...

Nećemo ništa špekulirati, samo prenosimo ono što smo saznali iz izvora koji su dosta pouzdani i koji nam tvrde da bi Al Nassr uskoro mogao poslati konkretnu ponudu za prvog vratara hrvatske reprezentacije za kojeg je Dinamo odbio ponudu od Fenerbahčea koja je iznosila 8 milijuna eura. Hoće li Broz i Livi zaigrati u istom klubu?

Linker
03. svibanj 2024 10:45