Žan Vipotnik

 ULRIK PEDERSEN Nurphoto Via Afp
OPCIJA UMJESTO DŽEKE?

Hajduk krenuo po napadača koji je bio velika želja Dinama. Pregovori su već počeli

Iz splitskog kluba kontaktirali su menadžera Žana Vipotnika (22) nakon što je Bordeaux otišao u stečaj
Piše: Frane MaršićObjavljeno: 27. srpanj 2024. 16:05

Jedna od prvih izjava Gennara Gattusa u kontekstu momčadi bila je da je po njemu Marko Livaja desetka, a ne centralni napadač. To je potkrijepio i Nikola Kalinić tvrdnjom da uopće ne zna kako je netko Livaju mogao maknuti s desetke. Već od tada bilo je jasno da će jedna od glavnih meta biti dovođenje napadača.

Davno je u prvi plan iskočilo ime Edina Džeke, ali je on pod ugovorom s Fenerbahçeom i mora čekati kako će se turski velikan iskadrovirati, a Hajduk baš i nema vremena čekati. Bitne, eliminacijske utakmice počele su od one prve protiv HB Torshavna.

U iščekivanju Džeke Hajduk češlja tržište i pojavljuju se brojna imena. Ono posljednje i najsvježije je, kako se iz Slovenije može čuti, Žan Vipotnik, 22-godišnji napadač dugo je bio i želja Dinama, ali je tada odabrao Bordeaux. Kako je francuski velikan otišao u stečaj, postali su dostupni svi njegovi igrači pa tako i Vipotnik.

Pipke je navodno stavio i Hajduk te kontaktirao njegovog menadžera koji je, prema informacijama iz Dežele, pojasnio kako je upita puno te da će sve biti jasnije do kraja tjedna. Vipotnik je između ostalih i želja Sunderlanda, Twentea, a volio bi ga dovesti i Bochum.

Linker
06. rujan 2024 01:47