Marko Livaja

 TOM DUBRAVEC Cropix
UZDRMAN STATUS

Hajduk ostao bez još jednog igrača, najavljena i primamljiva ponuda za Livaju

Glavnu zvijezdu splitskog kluba želi grčki PAOK koji ga već neko vrijeme prati
Piše: SN, SDObjavljeno: 01. srpanj 2024. 18:25

Karlo Sentić više nije golman Hajduka. Za prvu momčad Bijelih skupio je 18 službenih nastupa, a sada će karijeru nastaviti u mađarskom Diósgyõru. Hajduk za njega neće dobiti odštetu već će Bijelima pripasti 25 posto od idućeg transfera.

Sentićev odlazak nije veliki šok za Hajduk, no odlazak Marka Livaje bio bi teži udarac za Bijele. Ako je vjerovati grčkim medijima, upravo bi se to moglo dogoditi. Livaju želi PAOK koji ga je htio i prije mjesec i pol, a sada se priča izgleda opet zavrtjela.

PAOK ga želi dovesti, a kako piše Slobodna Dalmacija, status Livaje kao gotovo pa nedodirljivog u splitskom klubu malo je u zadnje vrijeme ipak uzdrman nakon što je na vidjelo izašlo kako je Hajduk generalno imao dosta problema s disciplinom. Gennaro Gattuso nedisciplinu i nezalaganje neće dopuštati pa nije isključen scenarij da Livaja promijeni sredinu.

Krajem idućeg mjeseca puni 31 godinu, a ugovor s Hajdukom mu vrijedi do ljeta 2027. godine. PAOK se nada da će ući u Ligu prvaka u čije kvalifikacije kreće od 2. pretkola, a time i zaraditi za pojačanja među kojima je Livaja visoko na listi.

Za sada je napadač Hajduka s ekipom na pripremama, no prijelazni rok tek je počeo...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. srpanj 2024 18:27