RONALD GORSIC Cropix
EKSKLUZIVNO

Iz Dinama za SN otkrili: ‘Odbili smo osam milijuna eura!‘ Sve je jasnije čija se ponuda za Vatrenog čeka

U plavom domu mole Boga da ta očekivana ponuda stigne što kasnije
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. srpanj 2023. 12:32

Nismo dobili službenu ponudu niti za jednog našeg igrača. Niti pismenu niti usmenu. Tako nam stalno govore naši maksimirski izvori još od dana kad je završila prošla sezona. Na raznim portalima razni stručnjaci za transfere, a ima ih koliko vidimo sve više i više, gotovo iz sata u sat su trpali vijesti o tome kako Dinamo dobiva ponude za svoje igrače, u prvom plavu su naravno bili Livaković, Petković, Josip Šutalo, Ivanušec....

Kad smo pričali s ljudima iz kluba, nakon nekog vremena na tu temu bilo je i šale; ‘je, je toliko ih je došlo da ne znamo kuda ćemo s njima, zatrpan nam je ulaz u klub‘. Istina, priznali su kontakte s raznim klubovima, ali kad se radilo o ponudama onda se uvijek vrtjela jedna te ista ploča, ništa, ništa, ništa.... A onda su se stvari malo promijenile.

- Odbili smo ponudu Fenerbahčea od 8 milijuna eura za Livakovića.

Ta informacija stigla je iz pouzdanih klupskih izvora. Istina, radilo se o usmenoj, što i jest logika ovog posla. Pismena stiže tek da se na usmenu pozitivno odgovori. Iako je bilo nagađanja da bi Dinamo mogao pristati na otprilike takvu cifru, pa da uz bonuse uhvati tih 10 milijuna eura kolika je Livijeva izlazna klauzula, očito nije tako. A i pitanje jest hoće li Livaković u Tursku. Po nama najbolji vratar na Svjetskom prvenstvu u Kataru bi sigurno radije želio lige Petice. I možda će mu se to i ostvariti.

image
SPORTIMAGE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Naime, izgleda da u Maksimiru čekaju ponudu Villarreala, a neki menadžerski izvori povezani sa španjolskim tržištem nam tvrde da bi zaista u narednom razdoblju mogla stići ponuda ‘Žute podmornice‘ u visini od 10 milijuna eura. Onda bi svi bili sretni i zadovoljni, Dinamo, Livaković, a naravno i Villarreal, jer bi dobilo vratara svjetske klase. U plavom domu mole Boga da ta očekivana ponuda iz Španjolske stigne što kasnije, kako bi Livi startao u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Linker
06. svibanj 2024 05:11