GORAN MEHKEK Cropix
USKORO PADA DOGOVOR?

Jakirovićev potez otkriva da se bliži jedan izlazni transfer: Evo što traži Dinamo i koje su opcije u igri

Dosadašnja je ponuda prema dostupnim informacijama iznosila 3 milijuna eura
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. siječanj 2024. 10:17

Nakon utakmice s Makedonijom GP (pobjeda 4:1), Dinamov trener Sergej Jakirović kazao je u utorak sljedeće...

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu s obzirom na to da nam je zadnja linija bila kombinirana s Bernauerom, dva juniora i jednim kadetom. Igrali su oni jako dobru utakmicu. Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli zabiti još koji pogodak. Dolazili smo lagano do prilika, ali je nedostajalo realizacije. U drugom poluvremenu smo ulaskom Brodića i Halilovića dobili još višu dimenziju prema naprijed. Drago mi je da je Fran zabio dva pogotka. Bilo je još lijepih akcija bez obzira na teren. Najvažnije, nitko se nije ozlijedio.

image
RONALD GORSIC Cropix

Na popisu za utakmicu nije bilo Gabriela Rukavine. To, pak, znači da se njegov transfer približava, odnosno, da bi moglo doći do dogovora kluba i obitelji. Zasad nema nekih posebnih vijesti oko tijeka tih razgovora, ali očito se stavovi približavaju. Jer, da nije tako, onda bi Rukavina dobio minutažu na pripremama protiv makedonskog prvoligaša.

Iz izvora bliskih klubu stizale su informacije da će pustiti Rukavinu, koji je jučer proslavio 20. rođendan, ako se odrekne svojih 20 posto od transfera ili ako Galaxy, klub iz MLS-a, podeblja svoju ponudu, koja je prema dostupnim informacijama iznosila 3 milijuna eura. Neki izvori nam govore da je ova druga opcija ipak izvjesnija. No, pričekajmo pa ćemo vidjeti kako će se razviti ta priča...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 05:06