Mario Mamić u društvu na terasi hotela Van der Valk Hotel Schiedam

 ANTE CIZMIC Cropix
UZ BOK VATRENIH

Je li na pomolu transfer: Mamić u Rotterdamu raspravljao o odlasku ponajboljeg igrača Dinama?!

Njegov je menadžerski posao uhodan i dobro ide, ne samo godina nego desetljećima
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. lipanj 2023. 05:55

Prije nego što će reprezentacija u ponedjeljak stići u hotel Van der Valk Schiedam u Rotterdamu, čija je lokacija na osamljenog mjestu periferije grada, na terasi hotela sjedio je Mario Mamić, istaknuti nogometni menadžer koji naveliko radi na transferima pa tako i nekih Dinamovih igrača. Prema mu nad glavom visi teret sudskog procesa u slučaju Dinamo 2, gdje je zajedno s ocem Zdravkom i drugim optužen za izvlačenje novca iz Dinama, radi punom parom...

Vatreni su došli, smjestili se u hotel, neki i prošetali poput Erlića, Šutala, Barišića, Ivanušeca... a Mamić je ostao sjediti na terasi i sat vremena kasnije kad su novinari otišli. Čovjek koji mu je pravio društvo bio je Marin Bule, također nogometni agent, brat Nina Bule. Bule i Mario su u kumskoj vezi, Mamić je kum njegovom sinu, a jedna od tema razgovora bio je – Josip Šutalo kojem je Bule menadžer.

image

Mario Mamić u društvu na terasi hotela Van der Valk Hotel Schiedam

ANTE CIZMIC Cropix

Je li Mamić donio ponudu kojeg europskog kluba za Šutala, je li na pomolu transfer reprezentativnog stopera to ćemo tek vidjeti, o tome će zadnju riječ imati Dinamo koji mora biti zadovoljan visinom odštete da bi pristao na transfer. Da je Šutalo na izlaznim vratima piše se odavno. Fotoreporter Cropixa Ante Čizmić uhvatio je sliku kako Mamić nešto pokazuje Buli na mobitelu, netko bi mogao pomisliti da se radi o ponudama i opcijama...

No, Mamić nema prste samo u Šutalu, radio je s mnogim igračima i njihovim zastupnicima, donosio ponude, neke nisu prihvaćena, neke jesu.

image

Mario Mamić u društvu na terasi hotela Van der Valk Hotel Schiedam

ANTE CIZMIC Cropix

Mamić je viđen kako u hotel dolazi automobilom, nije nam poznato je li navratio samo na kavu ili je odsjeo na istoj adresi kao i reprezentacija. Vjerujemo da je koncentracija igrača na utakmici, iako jasno da oni koji žele ovog ljeta promijeniti klub vode brigu i o tome. To je prirodno. Bi li menadžeri trebali dolaziti u hotel reprezentacije, pa makar i na terasu jer kasnije su na istu stigli na piće i pojedini igrači, to je vječno pitanje jer nije ništa novoga za naše prilike. U idealnoj situaciji naravno ne bi. Opet, čim HNS ne zakupi cijeli hotel, a rijetko se odluči na takvu investiciju, svatko ima pravo tamo biti gost.

Jedno je jasno, menadžerski posao Mamićevih uhodan je te i dalje dobro ide... Mnogo je kontakta Mario napravio posljednjih ne samo godina nego i desetljeća.

Linker
29. travanj 2024 22:17