Fran Brodić

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
U TOP FORMI

Kakva rošada: Dinamo dovodi sjajnog napadača kojeg je želio i Osijek pa ga odmah šalje u - Lokomotivu!?

Sudbina ga je tijekom godina nosila u mnoge klubove, a najbolji nogomet igra baš u ovom razdoblju
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. rujan 2023. 06:12

Pred sam kraj ljetnog mercata Dinamo bi mogao autorizirati još jedan transfer. Prema našim izvorima Modri bi iz Varaždina mogli dovesti Frana Brodića (26), ali ovoga trenutka ne bi ostao u plavom domu, nego bi bio proslijeđen Lokomotivi na posudbu. Brodić ove sezone igra u sjajnoj formi, u šest odigranih utakmica zabio je šest golova, pogodio je protiv svih, osim protiv Hajduka, dakle zabijao je Gorici, Slaven Belupu, Rudešu, Rijeci i dva puta Lokomotivi, klubu u kojem bi sad trebao nastaviti sezonu. Upisao je i jednu asistenciju.

Brodić je inače kao mlad dečko već bio u Dinamu u koji je došao iz Kranjčevićeve ulice, iz Zagreba. Još tamo u rujnu 2014. godine otišao je iz Maksimira u Club Brugge, nogometna sudbina nosila je tijekom godina u mnoge klubove, a najbolji i najefikasniji nogomet igra baš u ovom razdoblju, i prošle sezone je bio sjajan, zabio je 12 golova usput imao i tri asistencije.

image
ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Brodić je već na startu prijelaznog roja bio na radaru Dinama, a sada na kraju bi se eto ta priča trebala i ostvariti. Posao još nije definitivno završen, ali trebao bi biti ako se nešto neočekivano ne dogodi u posljednji trenutak. Znamo onu standardnu kad su u pitanju prijelazni rokovi, nije gotovo dok nije gotovo, odnosno potpisano.

To što bi Brodić po potpisu ugovora s Modrima trebao u gradskog suparnika Lokomotivu ima smisla, jer je se iz Lokosa s posudbe u plavi dom vratio Sandro Kulenović, pa sada momčad Silvija Čabraje treba golgetera, a Fran Brodić je upravo to, golgeter visoke klase. A naravno, već u zimskom mercatu Fran bi mogao biti vraćen u Dinamo.

Zanimljivo, Brodić je bio zanimljiv i Osijeku, ali do transfera nije došlo. Kao što nije došlo niti do transfera Ramona Miereza u Dinamo. Pa je onda Dinamo odlučio dovesti Brodića... I vratiti Kulenovića, da bi Brodić mogao u Lokomotivu. Široke su i zanimljive te transferne staze. Inače. Brodić je u zadnjoj godini ugovora s Varaždinom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 14:47