GUILLAUME SOUVANT Afp
BLIŽI SE KRAJ SAGE

Pala je konačna odluka, Mbappe je već odabrao iduću destinaciju, a tamo će zarađivati netvaran iznos

Jedan od najboljih svjetskih igrača dugogodišnja je želja Florentina Pereza
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 25. siječanj 2024. 23:45

Kylian Mbappé bi ovog ljeta ipak mogao napustiti PSG. Kraj višegodišnjeg nagovaranja Real Madrida je izgleda urodio plodom i prema tvrdnjama njemačkog Bilda preostalo je samo pričekati potpis igrača.

Mbappé bi sadašnji klub trebao napustiti po isteku ugovora 30. lipnja, a pregovori oko njegove plaće i dalje se vode. Njemački list precizira da su Mbappéovi zahtjevi pretjerani u usporedbi s limitom koji su postavili Madriđani i da bi to bila posljednji uvjet koji treba dogovoriti.

Nagađa se da bi Francuz trebao zarađivati oko 70 milijuna eura godišnje. U francuskom velikanu zarađuje oko 200 milijuna godišnje. Tu razliku trebao bi popuniti pozamašni bonus koji iznosi 125 milijuna eura po potpisu ugovora. To bi značilo da će Mbappé svoj novi klub koštati oko 450 milijuna eura do 2029. do kada je predviđeno trajanje ugovora.

image
GUILLAUME SOUVANT Afp

Jedan od najboljih svjetskih igrača dugogodišnja je želja Florentina Pereza. Predsjednik Reala je za njega nudio čak 180 milijuna eura samo za transfer, ali je to PSG tada odbio. Mbappé je na kraju ostao na Parku prinčeva, ali dvije godine kasnije Perez će izgleda ipak dobiti ono što je želio.

Linker
04. svibanj 2024 04:40