Edin Džeko

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
PROPAO VELIKI TRANSFER

Portugalac slomio srce navijačima Hajduka: ‘Džeko ostaje u Fenerbahçeu!‘

‘On je mlad, iako ima 38 godina, i mi smo jako zadovoljni s njim. Koliko znam, on je zadovoljan s nama‘
Piše: SNObjavljeno: 10. srpanj 2024. 19:20

Usred prijateljske utakmice između Fenerbahčea i Hajduka stiže vijest koja će ražalostiti navijače splitskog kluba. Naime, kako je za 24sata potvrdio sportski direktor turskog velikana Mario Branco, Edin Džeko ipak ne dolazi na Poljud!

- Edin Džeko je naš kapetan, jedan od najboljih strijelaca i najvažnijih igrača, odigrao je gotovo sve mečeve u prošloj sezoni, bez ozljeda, on je mlad, iako ima 38 godina, i mi smo jako zadovoljni s njim. Koliko znam, on je zadovoljan s nama i imamo zajedničke planove za sljedeću sezonu. Ne znam otkud te glasine da odlazi, pogotovo što smo mi već ostali bez nekoliko napadača. Džeko je nama jako važan i ne želimo ga izgubiti. Uostalom, danas starta u postavi – kazao je Branco, inače bivši sportski direktor Hajduka.

image

Edin Džeko

AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

U medijskom prostoru cirkuliraju priče o zategnutim odnosima između novog trenera Fenerbahçea Josea Mourinha i "bosanskog dijamanta", no Branco tvrdi da je to hrpa izmišljotina.

- Kad sam započeo pregovore s Mourinhom od starta smo pričali i o Džeki. Kazao mi je da su mu dva prva mjeseca u Romi najdraža jer je u to vrijeme tamo igrao i Džeko. Džeko je dakle od početka bio dio našeg dogovora i projekta kojeg smo skupa slagali i tu se ništa nije promijenilo - kazao je Branco i dodao:

- Ja znam za Džekine osjećaje prema Hajduku, u više navrata smo pričali na tu temu. Pa i Miha Zajc je isto navijač Hajduka, kao i njegova obitelj... Svi mi skupa zezamo Livakovića koji je došao iz Dinama... Kad dodamo Tadića, imamo mi jednu malu balkansku koloniju u Istanbulu i svi smo u klubu sretni s njima, a i oni s klubom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. kolovoz 2024 15:53