FABRICE DE GASPERIS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
‘PITANJE JE SATA‘

Potvrđen transfer jedne od glavnih Dinamovih meta! Novi napadač uskoro na Maksimiru? ‘Šefovi su mi naredili...‘

Dinamovi navijači ne trebaju žuriti sa slavljem, jer zasad nema potvrde da će Carlos odjenuti plavi dres
Piše: SNObjavljeno: 29. srpanj 2024. 07:46

Jedna od glavnih Dinamovih meta, Kevin Carlos, na izlaznim je vratima Yverdona. Još nije sasvim jasno hoće li Maksimir biti iduća destinacija španjolskog napadača nigerijskog porijekla, no Carlos napušta švicarski klub, to je sasvim jasno.

Naime, jučer je Yverdon gostovao kod Servettea, Carlos je bio na zagrijavanju, trebao biti u zapisniku, no u zadnji tren trener ga je poslao na tribinu, ali ne zbog ozljede. Odmah je postalo jasno da se nešto kuha, a to je kasnije i potvrdio trener Yverdona Alessandro Mangiarratti.

- Ne odajem nikakvu tajnu kad kažem da će otići! Da, šefovi su mi naredili da ga pošaljem na tribinu. Pitanje je sata kad će promijeniti klub - otkrio je Mangiarratti.

image
ANTON GEISSER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Kako god, Dinamovi navijači ne trebaju žuriti sa slavljem, jer zasad nema nikakve potvrde da će Kevin Carlos odjenuti plavi dres. Dapače, upravo je i Servette, uz još nekoliko klubova, poslao ponudu za Kevina Carlosa, pa se njegovo slanje na tribinu može interpretirati i kao dogovor Yverdona i njegova novog kluba.

"Pametniji" bismo trebali biti u narednim danima...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 16:38