Nikola Kalinić

 TOM DUBRAVEC Cropix
MENADŽERSKI KRUGOVI

Preokret na pomolu, Kalinić u finišu prijelaznog roka Rijeci ‘krade‘ napadača?

Danci su izvijestili da bi se trebao zaputiti u Rijeku, ali čini se da bi mogao i južnije
Piše: SNObjavljeno: 03. rujan 2024. 14:41

Oslanjajući se na domaće i danske medije, u ponedjeljak smo pisali o potencijalnim pojačanjima Rijeke u završnici prijelaznog roka. Ofenzivu kvarnerskog kluba trebao bi ojačati Dominik Dogan, prošlosezonski najbolji strijelac Prve nogometne lige, a drugi koji je pred potpisom na Rujevici bio je Victor Lind, krilni napadač Midtjyllanda.

Prema izvještajima danskog portala Tipsbladet, Lind je praktički sve dogovorio s Rijekom i trebao se zaputiti u Hrvatsku na potpis ugovora. Radi se o 21-godišnjem polivalentnom napadaču, koji je odigrao devet utakmica za dansku U21 selekciju, a prema Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura. Navodno je Lind probudio interes u više od 15 klubova pored kojih su, između ostalih, Grci i Mađari... Međutim, danski medij jasno piše da je Rijeka najbliže njegovu potpisu.

image

Victor Lind

Bildbyran/ddp Usa/profimedia

Ipak, situacija bi se mogla promijeniti u "foto finišu" prijelaznog roka, koji u SuperSport HNL-u traje do kraja četvrtka. Lind bi se, naime, mogao zaputiti južnije - u Split! Barem ako je za vjerovati Transfer Feedu, platformi koja se bavi transferima i glasinama, a tvrdi da se Hajduk upliće u bitku za Linda.

"Lind je na radaru splitskog Hajduka. Iz menadžerskih krugova bliskih tržištu sugerira se jedna od dvije opcije: Ili je Hajduk zainteresiran ili krugovi bliski igraču pokušavaju ponuditi Linda splitskom klubu. Hoće li Hajduk do kraja prijelaznog roka poremetiti planove Rijeci, ostaje za vidjeti", piše Transfer Feed.

Međutim, možda Rijeci neće biti ni potrebno pojačanje u vidu Linda, jer dva dobro nam poznata imena pred potpisom su za klub na Rujevici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:36