Nikola Kalinić

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
OFENZIVA NA POLJUDU

Rakitić pokrenuo domino-efekt: Kalinić vrbuje još jednog kapitalca, mogao bi ‘asistirati‘ i Srna

Nakon što je predstavljen Sanyang, očekuje se i pravorijek oko Šahtarova Brazilca
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 19. srpanj 2024. 07:04

Malo prije, ili malo poslije, sasvim je svejedno, turskim medijima prokolale su dvije vrlo snažne detonacije. S Turcima, jasno, treba biti na oprezu, jer njihova transferna bombardiranja redovito promašuju mete, ali s obzirom na informacije koje stižu iz Turske, u ovom kontekstu ne smije ih se shvatiti bespredmetnima.

Prema, naime, dostupnim informacijama, trener Fenerbahçea Jose Mourinho, nakon što je već u klub doveo igrača Beşiktaşa Cenka Tosuna, tijekom četvrtka došao je na prag rješevanja potpisa marokanskog napadača Youssefa En-Nesyrija, koji bi, simbolično, trebao stići iz "Rakitićeve" Seville, ako mu posao u zadnji čas ne uništi - Roma.

Mnogi izvori govore da je taj posao praktički pri kraju, da je En-Nesyri kazao "konačno da" Mourinhu, no portugalski strateg, pritom, drži, navodno, i "asa u rukavu". Milan je prilično zainteresiran za Alvara Moratu, a u tom slučaju, ako ne dovede En-Nesyrija, Mourinho je odmah spreman krenuti po Milanova Luku Jovića.

image

Edin Džeko

DAMIR KRAJAČ/Cropix

U prijevodu, to znači da bi se doista mogli stvoriti preduvjeti da na kraju Nikola Kalinić u svoju mrežu uhvati svoja dva ogromna, kapitalna "zubaca" u vidu Ivana Rakitića i - Edina Džeke, s time da bi dolazak Rakitića po svemu mogao izazvati domino-efekt, kojim bi se privukao proslavljeni BiH napadač...

Ujedno, Bijeli su u četvrtak navečer predstavili Abdoulieja Sanyanga (25), desnokrilnog Gambijca koji je stigao iz francuskog Grenoblea, a još se očekuje i konačni pravorijek oko Šahtarova Brazilca Newertona, koji bi trebao stići na preporuku Darija Srne. Kako god, dosta se čekalo, no izgleda da je Nikola Kalinić odlučio dodati gas u zadnjim trenucima prije gfinalnih priprema za Europu i početak HNL-a, a dolazak Rakitića sigurno je ubrzao i olakšao transferne procese. Sve će se znati uskoro.

Linker
05. listopad 2024 05:51