ODD ANDERSEN Afp
OPET SUIGRAČI

Španjolci najavili veliki transfer: Dani Olmo ponovno u istoj momčadi sa zvijezdom Vatrenih?!

‘Španjolski internacionalac jedna je od zvijezda Bundeslige i monopolizira stalnu potražnju medija u Njemačkoj‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. travanj 2024. 12:54

Španjolski AS oduševljeno piše kako Dani Olmo igra najzreliji nogomet karijere. "Španjolski internacionalac jedna je od zvijezda Bundeslige i monopolizira stalnu potražnju medija u Njemačkoj zbog svojih nastupa poput onog u subotu u pobjedi Leipziga protiv Wolfsburga od 3-0, gdje je vodio svoju momčad i zabio sjajan gol. Olmo je s 25 godina dosegao zapaženu nogometnu zrelost.

Moglo se to vidjeti u ožujku na utakmici Španjolske i Brazila. Posljednjih mjeseci blista i razvija se i to nakon što mu je Red Bull ljetos dao ključeve momčadi", navodi se u tekstu. Međutim, odlični nastupi automatski povlače pitanje njegove budućnosti.

image
ODD ANDERSEN Afp

"U ugovoru ima odštetnu klauzulu od 60 milijuna eura do 2027. godine, iznos koji je za mnoge nedostižan, ali ne predstavlja problem za premierligaše. Bild je objavio da bi City bio voljan platiti Olmovu klauzulu sljedećeg ljeta. Interes kluba iz Manchestera nije novost, no nije i jedini klub iz Engleske koji je spreman za "operaciju" dovođenja Olma. Klubovi poput Uniteda i Chelseaja također su među kandidatima", piše AS.

Olmo je, inače, ove sezone odigrao 18 bundesligaških utakmica (11 je propustio zbog ozljede koljena, a potom i zgloba) uz učinak od pet pogodaka i četiri asistencije.

Linker
17. travanj 2024 13:04