PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
CBS LANSIRAO ‘BOMBU‘

U najavi senzacionalan transfer: Kovačić postaje jedan od najplaćenijih nogometaša u povijesti!?

U igri je nestvarna cifra, a sve se navodno odvija i na nagovor - Cristiana Ronalda
Piše: SNObjavljeno: 05. rujan 2024. 15:55

Nedugo nakon što je Marcelo Brozović otišao u saudijski Al Nassr, tamo bi mu se mogao priključiti još jedan Hrvat. Naime, kako tvrdi CBS, Mateo Kovačić bi ove zime mogao napustiti Manchester City i otići put Saudijske Arabije.

Prema njihovim tvrdnjama, Kovačić bi imao nestvarno veliku plaću nešto manju od milijun eura tjedno. Al Nassr je Kovačića htio dovesti već ovog ljeta, ali se nisu mogli riješiti niti jednog stranca kako bi omogućili njegov dolazak. Naime, saudijska liga ima ograničen broj stranaca na osam po momčadi što bi Al Nassr prekoračio dovođenjem Kovačića.

image
ADRIAN DENNIS Afp

CBS navodi da je Kovačić velika želja Cristiana Ronalda koji ga želi vidjeti u svome veznom redu. Al Nassr bi se tada vjerojatno riješio Sadia Manea koji je na plaći od 750 tisuća eura tjedno, a nema željeni učinak.

Ronaldo i Kovačić su proveli nekoliko godina zajedno u Real Madridu, a Portugalac inzistira na njegovom dovođenju. Upravo ova dva igrača će se susresti na terenu u susretu Hrvatske i Portugala u Ligi nacija.

image

Cristiano Ronaldo i Mateo Kovačić iz zajedničkih dana u Real Madridu (desno)

BURAK AKBULUT/AFP/PROFIMEDIA Burak Akbulut/afp/profimedia

Treba vidjeti i kako bi Manchester City reagirao na službenu ponudu. Oni su u svoje redove nedavno vratili İlkaya Gündoğana pa postoji mogućnost da bi za basnoslovnu cifru koju bi Saudijci ponudili pustili Kovačića.

Linker
05. rujan 2024 15:55