DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix
MIŠKOVIĆ JE ODLUČAN

U Rijeci odlučili što će večeras napraviti s Pašalićem. Taj potez se ljudima u Dinamu neće svidjeti

Sasvim je sigurno, Rijeka neće odustati od cijene koju je zamislila dobiti od Pašalićevog transfera
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 25. srpanj 2024. 16:10

Željko Sopić večeras će u Rumunjskoj na teren poslati najjaču moguću postavu, što znači da će u njoj biti i Marco Pašalić. Pisali smo jutros kako su se uoči puta u Rumunjsku u Zagrebu našli Rijekin predsjednik Damir Mišković i Dinamov sportski direktor Marko Marić, te da je Pašalić bio tema sastanka. I to ni izbliza nije bio prvi razgovor oko krilnog napadača Rijeke.

Naravno da smo pokušali provjeriti hoće li Pašalić startati danas (19.00) protiv Corvinula, što je izazvalo puno čuđenja u riječkim redovima.

"Dinamo želi Pašalića, ali žele ga još neki europski klubovi, a dok bilo tko ne pošalje službenu ponudu, Pašalića ćemo tretirati samo onako kako je to normalno - znači kao igrača Rijeke", poručeno nam je iz kluba.

Dinamo - dakle - novu ponudu za Pašalića nije poslao. Ona prva očito nije zaintrigirala Miškovića i njegove suradnike. Znamo da je Pašalić sam odbio transfer u Dubai koji je Rijeci jamčio pet milijuna eura.

U Europi Pašalić nema takvu cijenu, ali Mišković ga sigurno neće pustiti ispod minimalno tri i pol milijuna, uz bonuse i postotak od sljedećeg transfera.

Dinamo je sličan novac bio spreman platiti Lokomotivi za Šotičeka. Vidjet ćemo hoće li i za Pašalića, koji ako večeras zaigra u Rumunjskoj, neće moći igrati za Dinamo u play-offu Lige prvaka. Naravno da Dinamo neće biti sretan s takvim raspletom, ali Pašalić im je velika meta i sigurno zbog toga neće odustati.

Kao što ni Mišković neće odustati od cijene koju je zamislio dobiti od Pašalićevog transfera...

Linker
05. rujan 2024 19:07