TOM DUBRAVEC/Cropix
PIŠU ŠPANJOLCI:

Uglednici u lovu na Livakovića: ‘Dva kluba iz Primere čekaju njegov potpis, nude mu priliku za dokazivanje‘

Prvi vratar Dinama mogao bi ovoga ljeta otići s Maksimira, a zainteresiranih je sve više
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2023. 15:21

Dominik Livaković mogao bi ovog ljeta napustiti Dinamo. Prvi vratar Modrih i hrvatske nogometne reprezentacije sve se češće spominje u kontekstu odlaska s Maksimira.

Prošli tjedan izvijestili smo o interesu Manchester Uniteda, koji vrlo ozbiljno razmišlja o 28-godišnjem Zadraninu, a španjolski Fichajes sada piše da Livija čekaju još dva kluba iz La Lige.

"Dobre igre golmana zagrebačkog Dinama nisu prošle nezapaženo u Europi, a dva kluba iz Primere čekaju na njegov potpis", piše spomenuti portal pa nastavlja:

"Livaković je 28-godišnji hrvatski golman koji igra za zagrebački Dinamo, jednu od najvažnijih ekipa u svojoj zemlji. Rođen je u Zadru 1995. godine, a karijeru je započeo u omladinskom pogonu NK Zadra. Livaković je 2015. godine potpisao za Dinamo u kojem je od tada neprikosnoveni starter. S momčadi iz hrvatske prijestolnice osvojio je četiri naslova prvaka i tri Kupa te je sudjelovao u nekoliko izdanja Lige prvaka."

Isti izvor piše kako golmana Dinama žele Villarreal i Real Sociedad.

"Njegove dobre igre nisu ostale nezapažene ni u ostalim momčadima u Europi, a za sada je poznato da ga žele Villarreal i Real Sociedad. Riječ je o dvije momčadi koje igraju u Primeri što bi Livakoviću moglo pružili priliku za rast i dokazivanje u novom okruženju", piše Fichajes pa dodaje:

"Sve u svemu, Livaković je talentirani mladi golman za kojim se okreću glave, a ugovor mu istječe 2024. godine. Čini se da mu je budućnost izvan zagrebačkog Dinama, a bit će zanimljivo vidjeti koja će ga od ovih španjolskih momčadi uspjeti uvjeriti da im se pridruži."

Linker
22. travanj 2024 19:08