Transferi glavna

 PROFIMEDIA, SN ILUSTRACIJA
NOGOMETNI MERCATO

UŽIVO: Kreativna ponuda najbogatijeg kluba svijeta, Pep nakon Kove dovodi još jednu zvijezdu Premier lige?

Sve najvažnije vijesti vezane uz nogometne transfere pratimo uživo na portalu SN
Piše: JL.Objavljeno: 14. kolovoz 2023. 23:36
23:34

Newcastle želi potpisati beka Arsenala Kierana Tierneyja. Zbog financijskih ograničenja morali su biti kreativni i odgoditi plaćanje pa su na stol stavili posudbu do kraja sezone uz obvezu otkupa idućeg ljeta za 29 milijuna eura. To je tek nešto više u odnosu na cifru koju je Arsenal prije četiri godine isplatio Celticu za škotskog reprezentativca.

20:23

Liverpool je ostao kratkih rukava - Moises Caicedo potpisao je za Chelsea u rekordnom transferu u povijesti Premier lige. Brighton će na ime transfera uprihoditi okruglih 100 milijuna funti (nešto više od 116 milijuna eura), a s potencijalnim bonusima mogli bi zaraditi dodatnih 18 milijuna. Uskoro 22-godišnji ekvadorski veznjak unatoč želji Liverpoola forsirao je transfer u Chelsea s kojim je potpisao osmogodišnji ugovor, odnosno sve do ljeta 2031., a klub pritom ima mogućnost automatski produžiti ugovor na još godinu dana.

- Tako sam sretan što sam se pridružio Chelseaju! Uzbuđen sam što sam u ovom velikom klubu i nisam morao dvaput promisliti kada me Chelsea pozvao, jednostavno sam znao da želim potpisati. Ostvario sam san i jedva čekam priključiti se momčadi - rekao je Caicedo.

17:42

Kako prenosi Fabrizio Romano, Manchester City nema namjeru odustati od Lucasa Paquete. Iako je West Ham United odbio prvotnu ponudu od 70 milijuna eura, slijedi druga runda pregovora i očekuje se nova debela zelena suma pred uredima londonskog kluba. Mogli bi Građani, u vidu određene "trampe" s nadoplatom, ponuditi West Hamu i Colea Palmera,

Prođu li zahtjevi Cityja, Kovačić će dobiti još jednog konkurenta za poziciju u veznom redu, iako treba naglasiti da je brazilski ofenzivac drukčiji tip igrača, uvelike orijentiran napadu te po potrebi pokriva krilne pozicije.

17:37

Josip Juranović dobio je elitnog suigrača. Robin Gosens, reprezentativac Njemačke s pozicijom u veznom redu, stiže u Union Berlin iz milanskog Intera u transferu vrijednom 15 milijuna eura, prenosi insajder Florian Plettenberg. Medicinski pregledi već su zakazani, a zatim će Gosens potpisati vjernost berlinskom klubu do ljeta 2028. godine.

16:06

Donedavni stoper Hajduka na radaru je Partizana. Više pročitajte OVDJE.

14:27

U Hajduku su završili jedan pomalo iznenađujući transfer. Mladi krilni napadač otišao je u redove člana Serie A!

>>> VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDJE <<<

12:28

Pao je i 'here we go' Fabrizia Romana kad je transfer Neymara u saudijski Al Hilal u pitanju...

12:27

Liverpool je dogovorio transfer Southamptonovog veznjaka Romea Lavije! Nakon što je im Chelsea "oteo" Moisesa Caiceda, Klopp je doveo B-opciju za sredinu terena.

11:32

Engleski reprezentativni vezni igrač James Ward-Prowse novi je igrač West Ham Uniteda, objavio je u ponedjeljak londonski premierligaš na svom mrežnom portalu.

Dojučerašnji kapetan Southamptona, koji je prošle sezone ispao iz elitnog društva, s "čekićarima" je potpisao četverogodišnji ugovor. Financijski detalji ovog prijelaza nisu službeno objavljeni, a pretpostavlja se da je West Ham sa Southamptonom dogovorio odštetu u visini od 30 milijuna funti (oko 35 milijuna eura).

"Ovo je klub koji je u usponu već nekoliko godina, a nakon trijumfa u Konferencijskoj ligi prošle sezone, možete osjetiti da postoji pravi zamah oko ovog kluba. Sjajno je što sam ovdje i jedva čekam odigrati svoju ulogu u nadolazećim utakmicama", izjavio je 28-godišnji nogometaš u službenom priopćenju.

11:03

Madridski Real na svojim je službenim stranicama objavio da je u svoje redove na jednogodišnju posudbu iz Chelseaja doveo vratara Kepu Arrizabalagu. Službeno predstavljanje igrača je u utorak u 13.30 sati.

10:43

Španjolski veznjak Gabri Veiga uskoro bi trebao postati novi igrač talijanskog prvaka Napolija. Španjolski mediji pišu kako je između klubova dogovoren posao za odštetu od 40 milijuna eura. Prošle je sezone Veiga upisao 11 golova i 4 asistencije u 36 nastupa u La Ligi, a čini se da mu je nedjeljna utakmica protiv Osasune bila posljednja u dresu Celte.

10:28

U Barceloni ne odustaju od ideje da u svoje redove dovedu Portugalca Joaa Felixa. Kako nemaju financijske mogućnosti za realizaciju njegovog transfera navodno su volji u posao uključiti Ansua Fatija koji bi mogao završiti u Atletico Madridu. Kontakt s Fatijevim i Felixovim agentom Jorgeom Mendesom je uspostavljen, pa ostaje za vidjeti kako će se rasplesti cijela situacija.

10:15

Službeno je: West Ham je za 30 milijuna funti iz Southamptona doveo engleskog reprezentativca Jamesa Warda-Prowsea.

08:33

Kako stoje stvari u Juventusu? I dalje se traži napadač, a talijanski Tuttosport donosi opcije koje se razmatraju u Torinu.

07:35

Dovođenje Moisesa Caiceda, kako se može saznati, neće biti jedini transfer-posao koji će biti odrađen u ponedjeljak. Fabrizio Romano javlja da je sve spremno za dolazak velikog brazilskog talenta u London.

06:59

Nakon šest godina Neymar bi trebao napustiti redove PSG-a. Svjetski mediji javljaju kako je slavni Brazilac na pomolu potpisa dvogodišnjeg ugovora s Al Hilalom. PSG-u bi trebalo na račun stići 100 milijuna eura odštete, a Neymar bi navodno u dvije godine trebao zaraditi nevjerojatnih 320 milijuna eura.

06:05

Dobro jutro! Evo pregleda nekih od važnijih transfera i poslova koji su bili u centru pažnje na tržištu proteklog dana:

- Chelsea je dogovorio posao dovođenja Moisesa Caiceda iz Brightona! Posao je navodno vrijedan 115 milijuna funti, što je novi britanski rekord.

- Saudijski Al Hilal sve je bliže dovođenju Neymara iz PSG-a.

- Osijek je prodao Adriana Leona Barišića u Basel. Na njemu bi mogao zaraditi 4 milijuna eura, uključujući bonuse.

- Kepa Arrizabalaga novi je igrač Real Madrida.

- Bivši napadač Chelsea i Atletico Madrida Diego Costa potpisao je za vodeći klub brazilskog prvenstva Botafogo.

Linker
24. travanj 2024 12:44