Anes Huskić

 Screenshot
ODUŠEVIO STRUČNJAKE

VIDEO: 16-godišnjak koji je stigao iz Dinama postaje novi dragulj Lokosa? Na Kajzerici opet spremaju nešto veliko

O Huskiću stručnjaci govore biranim riječima, može igrati na krilnim pozicijama i u vrhu napada...
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 09. siječanj 2024. 23:17

Nakon jutarnjeg nedjeljnog treninga, nogometaši Lokomotive dobili su slobodni ponedjeljak i u utorak su otišli na drugi dio priprema u Medulin. U Istri će Lokosi ostati deset dana i nastupit će na tradicionalnom, desetom po redu, međunarodnom turniru Arena kup u Medulinu. Podsjetimo da su zagrebački nogometaši branitelji lanjskoga naslova...

Tijekom drugog pripremnog dijela Lokomotiva će odigrati četiri utakmice na medulinskom turniru. Suparnici će im biti crnogorski Rudar (Pljevlja), austrijski Kapfenberg i Slaven Belupo, a nakon tih dvoboja odigrat će i utakmicu za plasman. U planovima trenera Silvija Čabraje utakmica protiv Slavena Belupa (16. siječnja) podcrtana je kao “generalka” za proljetni start i zaostalu utakmicu 4. kola protiv Dinama (23. siječnja u Kranjčevićevoj). Tri dana prije okršaja s Jakirovićevom momčadi Lokosi se vraćaju u Zagreb.

Kajzericu su zasad napustili napadač Indrit Tuci (Sparta, Prag) i lijevi branič Ivan Milićević (Kifisia, Atena), dolazaka nije bilo. Čabraja je najavio da će zamjene za spomenute igrače pronaći u vlastitoj omladinskoj školi, stoga je nekoliko juniora priključeno prvoj momčadi.

A jedan od tih mladih igrača koji bi na proljeće trebali dobiti priliku za afirmaciju neprijeporno je 16-godišnji napadač, Anes Huskić, koji je ljetos došao iz Dinama. O Huskiću stručnjaci govore biranim riječima, nižu samo komplimente, može igrati na krilnim pozicijama i u vrhu napada, pa bi, uz iskusnoga Duju Čopa, trebao biti Čabrajina napadačka uzdanica u drugom dijelu sezone.

POTEZE ANESA HUSKIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Proljeće će, eto, pokazati, hoće li Lokomotiva ponuditi još jednog nogometnog dragulja, uz već promovirane mlađahne talente Žilinskog, Smakaja, Krivaka i Šotičeka. Tu su još i Canjuga, Fetai, Kukavica i Kardum, pa će mladost Lokosa opet zapljusnuti HNL...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. ožujak 2024 13:29