SCREENSHOT
PROCIJENITE SAMI

VIDEO Nijemci predstavili Vatrenog, navijači ostali u totalnom čudu: ‘Užasno za gledati; Što je dovraga ovo?!‘

Veznjak Vatrenih postao je drugi najskuplji transfer u povijesti njemačkog prvoligaša
Piše: SNObjavljeno: 18. kolovoz 2023. 17:14

Nakon dvije sezone u redovima Rennesa Lovro Majer (25) napustio je Francusku i u transferu ‘teškom‘ čak 30 milijuna eura stigao u Wolfsburg kod bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača koji je inzistirao na dovođenju veznjaka Vatrenih.

Ugovor je s Vukovima potpisao do ljeta 2028. godine, a postao je drugi najskuplji transfer u povijesti kluba, a pozadinu čitavog posla donosimo OVDJE.

Majer je ubrzo i predstavljen u njemačkom prvoligašu, ali mnogima se na Twitteru nije svidio način na koji su to u Wolfsburgu odradili. Naime, na videu nepoznati dvojac drži plašt s klupskim obilježjima preko vrata kroz koja bi trebao proći Lovro Majer, međutim, i prije nego li on uđe u prostoriju, kroz staklo se vidi kako hoda prema ulazu, zbog čega su mnogi fanovi na Twitteru komentirali kako je ovo loše odrađena promocija igrača.

- Što je dovraga ovo? - napisao je jedan od korisnika

- Toliko je loše da je dobro! Dobili su puno reakcija, a možda su to i htjeli - nastavlja drugi

- Ovo je užasno za gledati, tko im vodi društvene mreže?! - zapitao se treći...

Kako god bilo, prezentacija novog pojačanja ubrzo će pasti u drugi plan, jer Majeru će se pamtiti samo partije na terenu, a Hrvat bi trebao imati vrlo važnu ulogu u novoj sredini. U momčadi ga, osim trenera Kovača, čeka još jedan sunarodnjak - Bartol Franjić.

Linker
30. studeni 2023 07:22