CROPIX
TREBA LI SE RIJEKA BOJATI?

TRENER DINAMA NAKON DRAMATIČNE I VELIKE POBJEDE 'Ovo je naša najbolja utakmica na proljeće, ali najbolju tek mislimo odigrati!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. travanj 2017. 23:47

Možda smo za stolom pred mikrofonima gledali sadašnjeg i budućeg trenera Dinama. Ne mislim sad, odmah, ne mora se Ivajlo Petev bojati, ima vremena za Zorana Zekića u Maksimiru, ono će siguno doći. Iako mu je sinoć golman bio najbolji igrač, iako je Dinamo mogao slaviti uvjerljivije, njegov Osijek izgleda dobro, kao što je i sam rekao, imao je viziju i ideju.

- Zadovoljan jesam s većinom stvari, ali bih volio bih da budemo još opasniji. Žao mi je što nismo bili još vertikalniji, da nas se još više boje, ispalo je kako je ispalo... Na poluvremenu smo imali prednost iako je Dinamo imao prilike, dobro smo stajali, a onda primili gol iz krumpira. Dalje se sve svelo na Dinamove šanse, jednu našu, Miočevu i kako to obično biva, primili smo glupi gol, zabio nam je bivši igrač - objektivno je rezonirao Zekić koji se suočio s neočekivanim problemima.

- Škorić se ozlijedio, morao je izići, a i Barać je dobio neugodan udarac. Žao mi je što nije bilo i više gledatelja u milijunskom gradu, ipak su igrali drugi i treći, a što se tiče borbe Dinama i Rijeke, nas ta priča ne zanima. Nama su najbitnije iduće tri utakmice, ne zamaramo se time što će biti.

Ivajlo Petev bio je pod dojmom, vidjelo se da ga adrenalin i dalje 'pere', nije se bilo lako smiriti nakon tako intenzivnih 90 minuta.

- Bila je to jedna dobra utakmica, koju smo imali pod kontrolom 90 minuta. Puno šansi, puno dobrih stvari smo vidjeli, jedino nije bilo sreće da zabijemo ranije i više. Ali, na tome moramo čestitati i njihvoom golmanu - rekao je Petev te se složio sa zaključkom većine prisutnih.

- Da, ovo je najbolje što smo dosad odigrali na proljeće. Mislim da najbolju utakmicu tek moramo odigrati, ali od ovih dosadašnjih jest najbolja.

Pokušali smo pitati za Rijeku, samo je odmahnuo rukom:

- Ima još vremena, govorimo sad samo o ovoj utakmici.

Zasmetao ga je primljeni pogodak.

- Prvo smo napravili nepotreban prekršaj, a poslije nismo dobro reagirali u obrani, sami sebi smo napravili problem. Ali, to je nogomet.

Komentirao je Soudanijevu partiju, ovog puta nije bio efikasan.

- Bitno je da se trudio, da je radio sve što sam mu dao u zadatak. Zadovoljan sam njime, kao i svima koji su igrali ovu utakmicu.
Potvrdio je da je Ćorić osjetio zglob na zagijavanju, nije želio pojedinačno secirati igrače, svima je, rekao je još jednom, bio zadovoljan.

Linker
06. svibanj 2024 20:53