Goran Sebelic / CROPIX
REAKCIJE NAKON LUDE UTAKMICE

TUGA I NEVJERICA U REDOVIMA VARAŽDINACA Drugoligaš prokockao veliku priliku, ali vjeruje u čudo: 'Gotovo je nevjerojatno koju smo nesreću imali danas'

Piše: HinaObjavljeno: 30. svibanj 2018. 23:58

Sa različitim raspoloženjem stigli su treneri Istre 1961 i Varaždina na konferenciju za novinare po završetku neizvjesne utakmice kvalifikacija za popunu Prve HNL u kojoj su Puljani došli spretno do pobjede 3-1.

"Realno gledajući, zadovoljniji sam rezultatom nego igrom. Odigrali smo slabih prvih 45 minuta, no zato smo u nastavku proigrali i uspjeli preokrenuti rezultat u našu korist. Čestitam svojim igračima na velikom zalaganju, ali i Varaždinu na prikazanoj igri. Imamo dobar rezultat, iako smo primili gol i sve ćemo napraviti da u konačnici ostanemo u Prvoj ligi. Ovakvu priliku nakon tako turbulentne sezone ne smijemo prokockati i mislim da nećemo", izjavio je trener Istre 1961 Darko Raić Sudar.

Gostujući trener Mario Kovačević nije krio nezadovoljstvo rezultatom, ali i cijelim tijekom susreta u kojem su njegovi igrači dominirali, ali su na kraju ipak poraženi.

"Gotovo je nevjerojatno koju smo nesreću imali danas. Umjesto da podebljamo vodstvo nakon rane prednosti, dozvolili smo Istri da preokrene rezultat. Neovisno o tome, mislim da imamo dobru šansu za prolazak, ništa nije izgubljeno. Vjerujem svojim igračima i siguran sam da ćemo znati iskoristiti domaći teren te uz podršku punih tribina doći do pobjede koja će nam biti dostatna za plasman u Prvu HNL", istaknuo je trener Varaždina.

Linker
10. svibanj 2024 03:27