Emilio Andreoli/Getty Images
NEPOTREBNA DRAMA

UPRSKAO MAESTRALNO I NAVUKAO BIJES NAVIJAČA, OGLASIO SE I NADREĐENI Šef otkrio što misli o kiksu Vatrenog asa: 'Nema smisla...'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 07. travanj 2017. 22:17

Marcelo Brozović je u ponedjeljak skrivio jedanaesterac na utakmici svog Intera protiv Sampdorije i navukao brojne kritike, ali sada mu stižu riječi podrške i to od trenera milanske ekipe Stefana Piolija.

Brozović je igrao rukom u šesnaestercu nekoliko minuta prije kraja ogleda, a Fabio Quagliarella je zabio pobjednički gol za Sampdoriju u slavlju 2:1. Ubrzo se digla 'kuka i motika' na nesretnog Hrvata, a društvene mreže su se zapalile od bijesa gnjevnih pristalica Intera.

Međutim, Pioli odbija promatrati Brozovića kroz prizmu tog jedanaesterca.


hfhg

- Nema smisla suditi igraču nakon jedne pogreške. On je kvalitetan nogometaš i ima odlike odlučne osobe. Iako je ozbiljno pogriješio igranjem rukom, cijelu je utakmicu odigrao na visokoj razini, uputio je više ključnih dodavanja od ikoga - izjavio je Pioli danas na pressici uoči sraza protiv Crotonea.

Također, Pioli je upitan za vlastiti status u Interu. Premda bilježi vrlo dobre rezultate, vodstvo kluba navodno razmatra i druga rješenja.

- Sastat ćemo se u svibnju i razmijeniti mišljenja. Ne razmišljam o ishodu, razmišljam samo kako dati sve od sebe do kraja - zaključio je trener milanske momčadi.

Linker
26. travanj 2024 08:31