Boris Kovačev / CROPIX
HALILHODŽIĆ ZABRINUT

Vaha: Bit će jako, jako teško i komplicirano... Da smo kompletni, bio bih veći optimist

Takve utakmice su zapravo privilegij. Pamte i slave se samo pobjednici, oni odnose lovorike i superlative. Gubitnike kritiziraju i zaboravljaju... - rekao je Halilhodžić
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 12. prosinac 2010. 09:51

Jučer su povodom promocije tradicionalnog Dinamovog kalendara u Plavom salonu pozdravljene 'legende koje hodaju’ - Vlatko Marković, Stjepan Lamza, Slaven Zambata, Zlatko Škorić, Željko Stinčić, Dražen Ladić. Nazočio je šef stručnog stožera Vahid Halilhodžić sa suradnicima te kompletna prva momčad zaogrnuta šalovima i pod kapama napravljenim za srijedu i senzacionalno važan dvoboj s PAOK-om.

Trener Halilhodžić kaže:

- Posebno mi je drago što vidim velikane koji su proslavili Dinamovu prošlost. Nadam se da ćemo 15. prosinca ostvariti želje i snove svih ljubitelja ovoga kluba. Za uspjeh ćemo učiniti sve. Imam nekih problema sa sastavom, ali bit ćemo spremni za taj veliki meč. Pozivamo navijače, treba nam podrška. Mislim da je momci zaslužuju.

Zastao je pa podvukao:

- Bit će jako, jako teško i komplicirano, jer Grci su specijalisti za obranu i kontru. Da smo kompletni, bio bih mnogo veći optimist.

Vrlo je upitan Vrsaljko. Srećom, ne i Cufre. Sigurno se puno očekuje od pokretljivog i korisnog Tomečaka, koji će premostiti svoje poteškoće sa slomljenim nosom i meritorno kandidirati, s maskom ili bez nje!

- Naši izgledi su značajni - ne dvoji Vaha. - Pune tribine, totalni motiv, objektivna vrijednost. Samo da se osim suparnika ne uroti loš teren.

Vjerojatno je bio aktivni sudionik takvih derbija?

- Takve utakmice su zapravo privilegij. Pamte i slave se samo pobjednici, oni odnose lovorike i superlative. Gubitnike kritiziraju i zaboravljaju...

Linker
27. travanj 2024 05:17