Andrew Boyers / Action Images via Reuters
JEDNOM NOGOM TU, DRUGOM PREMA...

VELIKA ZVIJEZDA SVJETSKOG NOGOMETA OTKRILA PRAVU ISTINU O MEGATRANSFERU U REAL MADRID 'Oni su ti koji će reći - moraš otići!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2018. 09:16

Rekordno slab učinak Realovog napadačkog dvojca Ronaldo-Benzema ove sezone, potaknuo je lavinu glasina o novom pojačanju Kraljevskog kluba, a kao jedna od ozbiljnih opcija posljednjih se dana spominje Sergio Aguero.

Ubojiti napadač Manchester Cityja, koji je ove sezone zabio 13 pogodaka u 17 prvoligaških nastupa, sam je odlučio objasniti koliko je realan njegov dolazak na Santiago Bernebeu u 2018. godini.

"Sve je u najboljem redu. Prava istina je da ću najvjerojatnije odraditi do kraja moj ugovor u Manchesteru i dat ću sve od sebe da ovdje ostanem do kraja sezone. Nakon toga ćemo vidjeti, ali za sada je moj plan ostanak u Cityju. Istina je da sam ovdje jako sretan, ali kao i uvijek, klub će na kraju imati zadnju riječ. Oni su ti koji će reći - ostaješ, ili - moraš otići, a ja ću ispoštovati sve što oni odluče", poručio je 29-godišnji Argentinac.

Nakon što je Crystal Palace prekinuo rekordni Cityjev niz od 18 pobjeda, Guardiolina momčad je u utorak na Etihadu nastavila po starom, rutinskom pobjedom protiv Watforda 3:1, a Aguero je zabio treći gol za domaću momčad.

Linker
28. travanj 2024 10:31