REUTERS/Antonio Bronic
'MOGLO JE ZAVRŠITI I DRUGAČIJE'

VELŠANIMA SE U HRVATSKOJ SVIDJELO UNATOČ PORAZU, DUGO SE ČEKALA IZJAVA NEKIH REPREZENTATIVACA 'Šteta, ali izgubili smo od jake reprezentacije'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. lipanj 2019. 01:12

Izgleda da se Velšanima jako dopalo u Osijeku, iako su u subotu s 2:1 izgubili u Gradskom vrtu. Naime, hrvatski reprezentativci su manje-više svi izašli iz svojih svlačionica, sjeli u autobus, a Velšana nije bilo.

Kolege iz Walesa su od dugog čekanja posjedali po podu, bilo im je teško po jučerašnjoj vrućini i sparini. I onda napokon, prvi se pojavio Harry Wilson.

- Vremenski uvjeti bili su teški za igru, ali mislim da smo igrali dobru utakmicu. Nakon što smo zabili pogodak, vjerovali smo da možemo do poravnanja. Da je utakmica još malo potrajala, možda smo mogli uzeti bod. Imao sam dojam da Hrvati pred kraj utakmice lagano kopne. Šteta, ali izgubili smo od jake reprezentacije, ne odustajemo od Europskog prvenstva - kazao je Wilson.

Nakon njega pred novinare je izašao Ben Davies...

- Ne možemo biti zadovoljni porazom, ali možemo našom igrom. Imali smo prilika, zabili smo pogodak, na kraju je moglo i drukčije završiti. Međutim, mlada smo momčad, pred nama je, mislim, uspješno razdoblje. Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu, a mi smo se s njome velikim dijelom utakmice ravnopravno nosili.

Linker
07. svibanj 2024 02:36