screenshot
LUDI POČETAK DERBIJA

VIDEO: GLEDATELJI JOŠ NISU NI SJELI, A OČAJNI MOURINHO SE VEĆ ULOVIO ZA GLAVU Pogledajte drugi najbrži gol u povijesti Premershipa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. siječanj 2018. 22:19

Tottenham i Manchester United odigrali su susret 25. kola engleske Premier lige u kojem su bolji bili domaćini i slavili na Wembleyu 2:0. Domaćini su poveli golom Danca Eriksena nakon samo jedanaest sekundi utakmice.

Gledatelji se još nisu stigli niti smjestiti, a Spursi su jednom klasičnom akcijom započeli svoj prvi napad nakon kojeg je pao i vodeći pogodak. Izvedena lopta s centra stigla je do Vertonghena koji šalje dugu loptu prema šesnaestercu gdje ju Kane glavom spušta za Dele Allija.

Ovaj potom pokušava uputiti udrac, ali nakon slabe reakcije mladog engleskog reprezentativca lopta je ipak došla do Eriksena koji sam samcat s pet metara šalje loptu u mrežu pored nemoćnog De Gee.

Ovo je ujedno bio drugi najbrži pogodak na Otoku, a onaj najbrži također je djelo jednog nogometaša Spursa točnije Ledleya Kinga koji je 2000. godine nakon samo 9.7 sekundi zabio Bradfordu.

Drugi pogodak Tottenham je postigao u 28. minuti utakmice, kada je loptu u vlastitu mrežu poslao branič Jones. Tim se rezultatom otišlo na odmor, a na kraju se pokazao kao i konačan.

Rezultati by SofaScore

Linker
11. svibanj 2024 23:43