Screenshot (HNTV)
DONOSI HNTV

VIDEO: POGLEDAJTE TAKTIČKU ANALIZU I NAJAVU VELIKOG JADRANSKOG DERBIJA Vulić i Bišćan u lovu na prijeko potrebne bodove!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2018. 14:44

Jadranski derbi je pred vratima i ove nedjelje s početkom u 15 sati na poljudski će travnjak istrčati igrači Hajduka i Rijeke.

Susret u 12. kolu Prve HNL prilika je za buđenje i jednima i drugima, a obje ekipe trebaju bodove ako žele zadržati priključak s liderima prvenstva.

"Očekujem jednu utakmicu sličnu onoj iz velikog derbija Hajduka i Dinama. Hajduk ima problema s kadrom, formom i pritiskom javnosti, a u ovoj situaciji, nažalost, derbi će se igrati i bez gledatelja. No, mislim da to neće biti veliki minus nikome jer trenutno i jedni i drugi imaju problema sa svojim najtvrđim navijačima", rekao je za HNTV u uvodu analize Mario Tokić.

Dok od Hajduka očekuje pristup sličan onom iz utakmice s Modrima, bivši hrvatski reprezentativac ističe da će ekipi Igora Bišćana najveća snaga biti trojica igrača.

"Dobra stvar za Rijeku je povratak pravog Hebera, pravog Gorgona i probuđenog Čolaka", tvrdi Tokić.

Rijeka u ovim trenucima drži peto mjesto na tablici sa 17 bodova, dok su Splićani sedmi sa skromnih 11 bodova iz isto toliko odigranih kola.

Utakmicu Hajduka i Rijeke gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 12:19