REUTERS/Giorgio Perottino / REUTERS
SERIE A

VIDEO: ROMA PRITIŠĆE JUVENTUS Džeko i društvo pobijedili uz 'više sreće nego pameti', Atalanta sanja Ligu prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2017. 18:20

Danas poslijepodne su odigrane četiri utakmice 19. kola Serie A. AS Roma je pobijedila na gostovanju kod Genoe hrvatskog trenera Ivana Jurića, Atalanta je uvjerljivo slavila protiv Chieva, a Lazio je u posljednjim sekundama slomio Crotone.

Roma je slavila s 1:0, a jedini pogodak je zapravo autogol igrača Genoe Izza u 36. minuti. Džeko i društvo nisu baš oduševili igrom, a u posljednjim sekundama je vratar rimske momčadi Szczesny sjajnom intervencijom zaustavio udarac Ocamposa. Spallettijeva ekipa je došla na samo bod zaostatka za Juventusom, ali svakako treba dodati da imaju čak dvije utakmice više.

Posljednji trenuci utakmice su bili sretni iz Romina gradskog rivala Lazio za koji je jedini gol zabio Immobile u 90. minuti. Prethodno je argentinski reprezentativac Biglia promašio 11-erac u 31. minuti, a hrvatski nogometaši Ivan Vargić i Franjo Prce nisu ulazili u igru.

Atalanta je s 4:1 apsolvirala gostovanje u Veroni kod Chieva i približila se mjestima koje vode u Ligu prvaka. Samo tri boda su udaljeni od trećeg mjesta, a danas je briljirao Gomez, strijelac dva pogotka, dok su po jedan dodali Conti i Freuler.

Na utakmici Sassuola i Torina nije bilo pogodaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
17. svibanj 2024 05:52