REUTERS/Juan Medina
TVRDE TALIJANI

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ JE PRVA ŽELJA, ALI PROPADNE LI TRANSFER, POSRUNLI GIGANT OKREĆE SE DOVOĐENJU MANDŽUKIĆA Bivši napadač Vatrenih na meti velikana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2019. 13:15

Ne uspiju li u Milanu dovesti Zlatana Ibrahimovića spremni su se okrenuti dovođenju bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića.

Posljednjih mjeseci Rossoneri se sve više povezuju s transferom legendarnog Šveđanina obzirom da mu ugovor s LA Galaxyjem ističe u prosincu. Ipak, Tuttsport navodi kako Ibra traži nešto više novca nego li su spremni ponuditi na San Siru što bi ih moglo odvesti prema dovođenju Mandžukića.

Sjajni hrvatski napadač već tri mjeseca nije taknuo loptu, a već je odavno poznato kako ga je Maurizio Sarri izostavio i s popisa za Ligu prvaka. Informacije s Čizme govore kako ga u Torinu nemaju namjeru pustiti za manje od 12 milijuna eura, ali to bi se moglo promjeniti obzirom da je i Juveu u interesu da oslobodi prostor za eventualna pojačanja u nadolazećem zimskom prijelaznom roku.

TURIN, ITALY - AUGUST 25:  Mario Mandzukic of Juventus celebrates his goal during the Serie A match between Juventus and SS Lazio at Allianz Stadium on August 25, 2018 in Turin, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Marco Luzzani/Getty Images

Mandžo se u jednom trenutku povezivao i s odlaskom u Katar, kao i u Manchester United, ali izgleda kako je zanimanje na Otoku za robusnog napadača splasnulo posljednjih mjeseci.

Kako god bilo gotovo je sigurno da će bivši Vatreni uskoro otići u neku novu sredinu iz Juventusa gdje je stigao 2015. godine iz Atletico Madrida. Mandžo je za 'staru damu' u 162 utakmice postigao 44 pogotka.

Linker
02. svibanj 2024 23:52