REUTERS/Marcelo Del Pozo
UMOR JE BIO OČIT

'NOSIO JE MOMČAD NA LEĐIMA, ALI MU SUIGRAČI NISU POMAGALI' Modrić kao jedna od rijetkih svijetlih točaka u analizi Realovog debakla

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2018. 12:25

Neočekivan i iznimno težak poraz doživio je Real Madrid u srijedu na gostovanju kod Seville (3:0).

Madriđanima nije pomogao ni moćan sastav u kojem su zaigrala trojica iz najbolje momčadi svijeta po izboru FIFA-e, kao ni najbolji svjetski vratar Belgijac Courtois.

Luka Modrić bio je među najistaknutijim pojedincima 'Kraljevskog kluba', ali ni on nije mogao spasiti aktualnog prvaka Europe od teškog šoka. Hrvatski veznjak je vukao igru Reala i pokušao vratiti klub u život, čak je i postigao prekrasan gol, ali nada u povratak kratko je trajala jer je isti poništen na intervenciju VAR-a.

Situaciju možete pogledati OVDJE.

Screenshot

Kapetan Vatrenih zaradio je i žuti karton u 65. minuti, a pet minuta kasnije je napustio teren. Krenule su zatim nove nevolje za goste iz Madrida budući da se ozlijedio Marcelo, a kako više nisu imali pravo na zamjenu tako su i kraj susreta dočekali s igračem manje na terenu.

U analizi utakmice ugledna španjolska Marca je pronalazila malo svijetlih točaka u igri Reala, no jedna od njih bio je Luka Modrić.

"Trudio se, ali očito je umoran. Nosio je momčad na leđima, ali mu njegovi suigrači nisu pomagali. Još mu je drugom poluvremenu VAR poništio pogodak", stoji u ocjeni Lukinog nastupa.

SVA TRI GOLA SEVILLE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Barcelona je tako, unatoč iznenađujućem porazu kod Leganesa, ostala na vrhu ljestvice i izjednačena je na 13 bodova s Realom. Atletico je treći s 11 bodova, a četvrta Sevilla ima ih 10, kao Espanyol i Alaves, ali ovaj posljednji uz utakmicu manje, koju će odigrati u četvrtak kad je domaćin Getafeu.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. svibanj 2024 13:19