Screenshot: YouTube
KIKSALI I BARCELONA I REAL

VIDEO: PRVAK EUROPE VEĆ DUGO NE PAMTI OVAKAV DEBAKL Real Madrid potučen do nogu, Luka Modrić već je slavio sjajan gol, VAR ga je poništio!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2018. 01:21

Real Madrid nije uspio iskoristiti kiks Barcelone u ranijem terminu, doživio je uvjerljiv poraz na neugodnom gostovanju u Sevilli, gdje je bez pobjede već više od tri godine. Andalužani su odigrali inspiriranu partiju u kojoj su odlično iskoristili sve slabosti Realove obrane, u kojoj su zaigrala trojica igrača proglašenih u najbolju momčad Fife i najbolji svjetski vratar Courtois. Bila je to aktualnom prvaku Europe prva utakmica u kojoj nije postigao pogodak još od veljače ove godine u susretu s Espanyolom.

Društvo iz Londona bilo je brojno, igrao je i najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić, koji je bio među boljima u gostujućoj momčadi, ali nije uspio spriječiti neizbježno. Madriđani su imali izrazito loš dan, Bale je pogodio vratnicu i promašio zicer, a Modriću je nakon pregleda snimke označeno zaleđe kad je majstorski poslao loptu u mrežu u 53. minuti.

Situaciju možete pogledati OVDJE.

Screenshot

Kapetan Vatrenih dobio je žuti karton u 65. minuti te je pet minuta kasnije napustio teren, a uskoro je izašao i ozlijeđeni Marcelo pa su gosti završnicu odigrali s desetoricom igrača.

SVA TRI GOLA SEVILLE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

S dva pogotka portugalskog napadača Andrea Silve unutar četiri minute Sevilla je već u 21. minuti imala 2:0, konačnih 3:0 postavio je Ben Yedder krajem prvog poluvremena, a domaćin je imao još dobrih prilika i gredu Vazqueza. Lopeteguijeva momčad već u subotu na Bernabeuu u gradskom derbiju dočekuje Atletico...

Villarreal je upisao drugu prvenstvenu pobjedu na gostovanju u Bilbau, dok su Valencia i Celta podijelili bodove.

REZULTATI I STRIJELCI: Athletic Bilbao – Villarreal 0:3 (Fornals 65, Mori 80, Ekambi 89), Leganes – Barcelona 2:1 (El Zhar 52, Oscar 53/Coutinho 12), Sevilla – Real 3:0 (A. Silva 17, 21, Ben Yedder 39), Valencia – Celta 1:1 (Batshuayi 25/Aspas 82).

Rezultati by SofaScore

Linker
04. svibanj 2024 23:22