ANDREAS SOLARO Afp
MEDIJI U SUSJEDSTVU

‘Čeka nas ludilo, neka gori čitavi Balkan!‘ Euforija u Srbiji u trenutku kad je Hrvatska ušla u epski finale

Bit će to zaista spektakularno finale protiv susjeda koji su u ranije odigranoj utakmici bili bolji od SAD-a 10:6
Piše: SNObjavljeno: 09. kolovoz 2024. 21:05

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu svladavši Mađarsku sa 9-8 u polufinalu. Loren Fatović je s pet golova predvodio Hrvatsku, a briljantni kapetan Marko Bijač je skupio 10 obrana.

Hrvatska će u finalu u nedjelju od 14 sati igrati protiv Srbije. Ovom pobjedom hrvatski vaterpolisti osigurali su sedmu medalju za Hrvatsku na Igrama u Parizu, nakon zlata Barbare Matić u džudu i braće Sinković u veslanju, srebra Donne Vekić u tenisu te bronci Mirana Maričića u streljaštvu, Sandre Elkasević u atletici i Lene Stojković u taekwondou.

image
ANDREAS SOLARO Afp

Bit će to zaista spektakularno finale protiv susjeda koji su u ranije odigranoj utakmici bili bolji od SAD-a 10:6. Veliku borbu za zlatnu medalju najavili su i u Srbiji, pa tako Kurir donosi tekst s naslovom ‘A sada spektakl, Srbija - Hrvatska za zlato u Parizu! Barakude srušile Mađare i zakazale epski meč sa Delfinima u finalu OI‘. Kakva će zapravo biti atmosfera u velikom finalu možda je najbolje dočarao Mozzartsport koji kaže - Neka gori Balkan, Srbija čeka Hrvatsku u finalu OI!.

U sličnom smjeru otišao je i B92 koji je također prenio vijest kako je ‘Hrvatska zakazala spektakl sa Srbijom, za zlato‘. S druge strane naslov na Informeru piše - Ljudi, kakvo ludilo nas čeka! Srbija dobila rivala u povijesnom vaterpolo finalu! Protiv njih za zlato!

Hrvatska će u finalu u nedjelju od 14 sati igrati protiv Srbije.

Linker
09. kolovoz 2024 21:06