Cropix
OPERACIJA PARIZ

Novi izbornik Hrvatske nije ovako želio krenuti u priču: Pojavio se još jedan problem uoči ključnog dvoboja

16 igrača Dagur Sigurdsson odredit će na tehničkom sastanku na dan utakmice s Austrijom
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 12. ožujak 2024. 13:37

Još jedan problem prije polaska u Hannover. Filip Ivić ima problema s okom i makar je odradio treninge neće biti spreman za nastup u Hannoveru. Kako je Dominik Kuzmanović virozan, tako problem s vratrima dobiva na značaju, makar sve ukazuje da će Kuzmanović uz Mandića biti spreman za nastup u četvrtak. Kao treća varijanta za svaki slučaj u tim je pozvan i vratar švicarskog Schaffhausena Kristijan Pilipović.

Pilipović je došao i u Njemačku prije mjesec i pol kada je bilo problma s Mandićem, a Kuzmanović još nije bio stigao, ali u Njemačkoj na Euru nije stigao do prilike.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Od ranije imamo problem s izostankom Davida Mandića, s popisa je zbog ozljede otpao Marko Kopljar, a na pripremama uoči kvalifikacija zbog privatnih problema nema ni Domagoja Duvnjaka. Kako god i bez koga god, Hrvatska će u četvrtak istrčati protiv Austrije samo s jednim ciljem - pobijediti i približiti se Parizu.

Realno, 16 igrača Dagur Sigurdsson odredit će na tehničkom sastanku na dan utakmice s Austrijom. Možda je želio drugačije, ali to je nažalost u ovom trenutku realnost.

Linker
24. travanj 2024 02:17