Kit na natjecanju u surfanju

 Screenshot (x)
NEOČEKIVANI GOST

VIDEO Nevjerojatna scena na Olimpijskim igrama, natjecanje u surfanju prekinuto zbog pojave kita

Kod muškaraca je zlato uzeo "domaći" predstavnik Francuz Kauli Vaast (17,67) ispred Australca Jacka Robinsona ​
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 06. kolovoz 2024. 06:33

Natjecanje u surfanju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu odvija se "nešto dalje" od glavnog grada Francuske. Točnije, ono se odvija 15 tisuća kilometara dalje, odnosno na Tahitiju gdje su se sinoć najbolji surferi svijeta borili za medalje.

To natjecanje nam je već pružilo najbolju fotografiju u povijesti Olimpijskih igara, a sada nam je dalo novu nevjerojatnu scenu. Naime, tijekom polufinalnog sraza u ženskoj konkurenciji između Brazilke Tatiane Weston-Webb i Kostarikanke Brisse Hennesy, natjecanje je na trenutak prekinuto zbog neočekivanog gosta.

Na borilište je upao ni manje, ni više, nego kit koji se također htio prikazati na Olimpijskim igrama. On je odradio koji trik za kamere te nakon toga ponovno otplovio u dubine. Nije trebalo dugo da prvi olimpijski kit postane apsolutni hit na društvenim mrežama.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE <<<

Tako je natjecanje u surfanju još jednom pružilo scene kakve zasigurno niti jedan drugi sport ne može pružiti. Možda se održavalo 15 tisuća kilometara daleko od Pariza, ali su scene s njega obišle svijet.

image

Kit na natjecanju u surfanju

Screenshot (x)

Inače, zlato je u ženskoj konkurenciji osvojila Amerikanka Caroline Marks koja je s ukupnom ocjenom 10,50 za 0,17 bila bolja upravo od Weston-Webb. Bronca je pripala Francuskinji Johanne Defay.

Kod muškaraca je zlato uzeo "domaći" predstavnik Francuz Kauli Vaast (17,67) ispred Australca Jacka Robinsona (7,83), dok je bronca pripala Brazilcu Gabrielu Medini.

Linker
11. rujan 2024 08:01