TOM DUBRAVEC Cropix
PREKINULA INTERVJU

VIDEO ‘On je lud!‘ Pogledajte Sandrinu reakciju nakon što je nestvarni Šveđanin ispisao povijest

Dok je Sandra pred kamerama praznila svoje emocije, u pozadini Stade de Francea se pisala povijest
Piše: SNObjavljeno: 06. kolovoz 2024. 08:32

Treći put u karijeri Sandra Elkasević slavila je olimpijsko odličje. Nakon što je osvajala zlata u Londonu i Riu, a zatim četvrtim mjestom ‘pokleknula‘ u Tokiju, Sandra se vratila i sjajnom brončanom medaljom okončala svoj put u Parizu.

Mogla je bronca, doduše, biti i srebrenog sjaja, da je kojim slučajem Sandra bacila jedan centimetar više, s obzirom da je drugo mjesto pripalo Kineskinji Feng isključivo radi boljeg drugog hica, no ‘Kraljica diska‘ svakako je zabilježila fenomenalan rezultat. Zlatna medalja otišla je u ruke Amerikanke Allman koja je svojim gotovo dva metra duljim hicem bila nedostižna svoje prve dvije pratiteljice.

Sandra je burno proslavila ovaj uspeh, napravila je pravi ‘show‘ na stadionu, a u intervjuu poslije nastupa iskazala je koliko joj znači ovaj pothvat.

- Osjećaj je predivan, dva zlata i bronca, opet me stavlja da sam najbolja diskašica "in the field" iako je Valarie Allman danas postala olimpijska pobjednica i to dvostruka, ja sam dvostruka i brončana medalja. Nakon Tokija sam bila užasno tužna, mnogi bi odustali, bio je težak povratak. No ja sam vjerovala - istaknula je Sandra u razgovoru za HRT i poručila svima da je ‘čekaju‘ na idućim Igrama u Los Angelesu.

I dok je Sandra pred kamerama praznila svoje emocije, u pozadini se Stade de Francea pisala povijest. Nestvarni Šveđanin, Armand Mondo Duplantis, deveti put u karijeri srušio je svjetski rekord i najnoviju barijeru u skoku s motkom postavio na 6.25 metara.

Uspješno izvedenim zadnjim skokom stadion u Parizu je ‘gorio‘, 80.000 ljudi u ekstazi je ispratilo nevjerojatno postignuće Duplantisa, a prikladnim reakcijama pridružila se i Sandra, i to ispred kamera HRT-a. Ostala je zapanjena hrvatska diskašica, vikala je "Svjetski rekord!" i "On je lud!" i time prekinula vlastitu izjavu.

SANDRINU REAKCIJU POGLEDAJTE OVDJE

Linker
19. rujan 2024 03:13