Sandra Elkasević

 TOM DUBRAVEC Cropix
FEŠTA U HRVATSKOJ KUĆI

VIDEO Sandra: ‘Drago mi je što donosim medalju u Hrvatsku i Zagreb, u svoju Dubravu. Dođite svi na doček‘

‘Prošlo je puno godina od zadnjeg puta kada sam se popela na postolje‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 06. kolovoz 2024. 21:46

Hrvatska kuća u Parizu bila je i u utorak predvečer mjesto hrvatskih medaljaških proslava. Neposredno po uručenju medalja i još jedne olimpijske kolajne oko vrata, sada brončane, Sandra Elkasević je u pratnji trenera i supruga Edisa, te kondicijskog trenera Branimira Vajde, u domovinskom ozračju Pariza proslavila novu hrvatsku olimpijsku medalju na ovim Igrama.

Bila je to odnosno jest - 46. hrvatska medalja na ljetnim Igrama, peta u Parizu, šesta atletska, svih 6 su osvojile žene, a polovicu te brojke potpisuje Sandra. Dva zlata i jedna bronca.

- Prošlo je puno godina od zadnjeg puta kada sam se popela na postolje. Bilo je to u Rio de Janeiru 2016. Dan ranije, kada sam ju osvojila bila sam sretna ponosna, ali sad, kada sam došla na stadion i kada je došla medalja oko vrata, sa svom svojom težinom... bilo je baš... - i malo zadrhtaše glas velike i snažne Sandre.

Poljupcem ju je ohrabrio suprug i trener.

- Drago mi je što donosim medalju u Hrvatsku i Zagreb, jasno i u svoju Dubravu. Ovim putem pozivam i sve na doček u Zagrebu u srijedu jer koliko sam čula, gradonačelnik Tomašević je obećao doček na Trgu bana Jelačića. No, nadam se da će dočeka biti i još – spomenula je između inog, brončana Sandra Elkasević.

Linker
15. rujan 2024 16:17