REUTERS/Kai Pfaffenbach
BOLAN REMI

OŠTRE KRITIKE SALIHAMIDŽIĆA NAKON KIKSA BAYERNA I JASNA PORUKA ZA HRVATSKOG TRENERA 'Ovim izdanjem sam potpuno razočaran'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2019. 13:42

Nakon 27. bundesligaškog kola Borussija Dortmund se ponovno odvojila od Bayerna i s dva boda više prvi su na tablici ispred najvećih konkurenata za titulu.

Momčad Nike Kovača našla se u ovakvoj situaciji nakon što su na gostovanju kod Freiburga remizirali (1:1) i ostali bez dva jako vrijedna boda.

Domaćini su poveli pogotkom Lucasa Hölera u 3. minuti, a izjednačenje Bayernu donio je Robert Lewandowski u 22. minuti, prekrasnim volejom iz okreta. Poljski napadač imao je i priliku u samom finišu utakmice, ali je promašio gol sa svega nekoliko metara.

"Ne samo da sam razočaran rezultatom, nego sam i ljut zbog pristupa svojih nogometaša", nakon utakmice je između ostalog poručio hrvatski trener.

Dodatne kritike na račun cijele momčadi stigle su i iz usta sportskog direktora bavarskog giganta - Hasana Salihamidžića

"Odigrali smo lošu utakmicu. Razočaran sam jer nismo ušli u meč kao u prethodnima. Nismo imali pravi pristup utakmici i prespavali smo prvih nekoliko minuta. Što trebamo promijeniti u odnosu na ovu utakmicu? Puno toga. Moramo protiv Dortmunda pokazati da silno želimo titulu prvaka. Ovim izdanjem sam potpuno razočaran", prenosi Salihamidžićeve izjave Kicker.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. svibanj 2024 00:41