REUTERS/Kai Pfaffenbach (Ilustracija)
U POSLJEDNJIM TRENUCIMA...

VIDEO: NEVJERICA NA LICIMA BAYERNOVIH NAVIJAČA, JE LI OVO PROMAŠAJ KOJI ĆE PROGONITI KOVAČA? Zapucao je ono što inače pogađa zatvorenih očiju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2019. 10:50

Niko Kovač je na klupi Bayern Münchena prosuo vrijedne bodove remiziravši s Freiburgom u 27. kolu Bundeslige. Borussia Dortmund je u ovome kolu bila uspješnija i zasjela na čelo tablice njemačkog prvenstva.

Holer je već u ranoj fazi utakmice doveo domaćine u vodstvo, na Gunterovu asistenciju glavom pogodio je mrežu Bavaraca u 3. minuti. Izjednačio je Robert Lewandowski u 22. minuti i vratio nadu Niki Kovaču da bi Bayern mogao doći do sva tri boda.

Ironično, upravo je poljski napadač propustio donijeti važnu pobjedu bavarskome klubu u posljednjim trenucima susreta. James je sjajno centrirao i pronašao Lewandowskog u petercu, a Bayernov napadač glavom je promašio ono što inače pogađa zatvorenih očiju! Njegov udarac glavom prošao je daleko od vrata Freiburga, a navijači su se hvatali za glavu u nevjerici. Lewandowski je ostao ležati na travnjaku ni sam ne vjerujući što je upravo promašio.

Ovaj je remi stajao Bayern prvoga mjesta, a intrigantno je da je, upravo u trenucima kada je Poljak promašio nepromašivo, Borussia stigla do pobjede pogocima Paca Alcacera u sudačkoj nadoknadi.

Borussia Dortmund u neizvjesnoj utrci trenutno ima 63 boda, a Bavarci na drugome mjestu dva boda manje.

Rezultati by SofaScore

Linker
05. svibanj 2024 22:07