CROPIX
U SJENI MAKSIMIRSKE DRAME

OVO JE STVARNO BILO EKSPRESNO BRZO, LUDA SUBOTA ZAVRŠILA NOVOM SMJENOM Rudeš nakon samo četiri utakmice smijenio novog trenera!

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 11. ožujak 2018. 00:23

U sjeni dramatičnih događaja u Maksimiru i odlaska Marija Cvitanovića s klupe Dinama, u drugom zagrebačkom prvoligašu također je došlo do promjene. Na svojoj službenoj stranici Rudeš je, naime, objavio kratku vijest.

Dinko Jeličić više nije trener Rudeša. Zahvaljujemo mu na uloženom trudu te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere.

Do daljnjih informacija nismo uspjeli doći, niti što je razlog iznenadne promjene. Teško da su rezultati, jer je Jeličić u četiri kola osvojio četiri boda, dobio je Inter, remizirao s Lokomotiva, tijesno je poražen u Splitu, dok je u Koprivnici izgubio nakon sudačkog previda.

Igre Rudeša obećavale su borbu do kraja za ostanak u ligi, no gdje je puklo između čelnika i 44-godišnjeg stručnjaka možemo samo nagađati. Neslužbeno se pak saznaje da postoji mogućnost promjene ove odluke, uglavno bit će to burna nedjelja u zagrebačkiom klubovima.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
09. svibanj 2024 11:14