REUTERS/Eloy Alonso
PLAĆA - BOLI GLAVA

OVO JE TEŽI UDARAC OD BARÇINOG ŠAMARA Sve je dogovoreno: Kandidat za Zlatnu loptu u basnoslovnom transferu seli u redove europskog diva!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2017. 14:08

Antoine Griezmann već se dulje vrijeme spominje kao želja Josea Mourinha koji bi ga izrazito volio imati u momčadi Manchester Uniteda. Francuz je nekoliko puta javno odbijao takav scenarij i isticao svoju lojalnost prema Atletico Madridu, no čini se kako je sve bila stvar samo dobrog starog cjenkanja jer ako je vjerovati Yahoo Sportu, Griezmann na kraju sezone iz toplog Madrida seli u kišoviti i prohladni Manchester.

Simptomatično je u svemu i to što je sve skupa objavljeno jutro nakon što je Atletico Madrid poražen kod kuće u prvoj utakmici polufinala španjolskog Kupa kralja od Barcelone (1:2), a transfer bi trebao spadati u 'sferu 100' jer isti izvor navodi i kako će omaleni 25-godišnjak put Old Trafforda za 100 milijuna eura i to za istu tjednu plaću koju ima i njegov sunarodnjak Paul Pogba - nevjerojatnih 290.000 funti! Najveća je to cifra u svlačionici Uniteda. Rooney je na 260, a Ibrahimović na 220.

Nakon Yahoo Sporta vijest je objavio i jedan od najcjenjenijih francuskih novinara Pierre Menes, a Francuzi njegovoj riječi vjeruju već dugi niz godina i smatraju ga jednim od najpouzdanijih izvora koji neće samo 'ispaliti' senzaciju radi čitanosti.


Antoine Griezmann Goal HD - Atletico Madrid 1-2...

Linker
16. lipanj 2024 15:07