Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
SA SPLITOM NA MAKSIMIRU

PETEV KONCENTRIRAN SAMO NA DINAMO, DERBI NA POLJUDU JE U DRUGOM PLANU 'Gledat ćemo tu utakmicu, ali ne zanimaju me, ne želim razmišljati o njima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2017. 14:26

Dinamo u subotu o čekuje prvenstveni ogled sa Splitom na Maksimiru, a trener Modrih kazao je nekoliko riječi uoči samog susreta.

- Čeka nas ogled sa Splitom i očekujem dobru utakmicu. Želim da uzmemo na Maksimiru tri boda i trebamo se koncentrirati. Nadam se da ćemo izgledati i igrati dobro, stvarati šanse i zabiti golove.

Petev je također naglasio kako će ovo biti nešto drugačiji ogled nego onaj u polufinalu Kupa prošloga tjedna.

- Iako smo igrali sa Splitom prošli tjedan, ovo je prvenstvo, drugačije natjecanje od Kupa i tu također nema mjesta za pogreške. Soudani je dobro, trenira s ekipom, ali još sutra neće biti u kadru jer bi bilo preriskantno. Jednako kao što je s Matelom i Henriquezom, dok se oporavljaju i Benković i Sigali. Svi su drugi spremni. Idemo svim snagama po tri boda.

Kako trener gleda na Jadranski derbi ovog vikenda?

- Ne želim razmišljati o Hajduku i Rijeci, sve je moguće. Mi smo koncentrirani na sebe i to je jedino što me zanima. Gledat ćemo tu utakmicu, ali oni me ne zanimaju. Ima puno utakmica do kraja i sve je moguće. Bitno je da mi dobro izgledamo, posebno u dvije utakmice s Rijekom koje su pred nama. Da budeš prvak bilo koje zemlje moraš dobiti sve utakmice, a posebno uvijek u onima s najvećim konkurentima.

Linker
13. svibanj 2024 11:03