Foto: Goran Mehkek / CROPIX

PJESMA I VESELJE HAJDUKOVIH IGRAČA Osporavani igrač 'Bijelih' pun samopouzdanja poručio: 'Imamo snage za dvije fronte, šest bodova je dohvatljivo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2018. 09:06

Čula se pjesma Hajdukovih igrača, cijeloj je momčadi na čelu s trenerom Kopićem pao kamen sa srca nakon jučerašnje utakmice.

Bila je ovo, dojam je, najbolja utakmica Splićana otkad je trener Željko Kopić sjeo na klupu poljudskog kluba, a isto tako bila je ovo (po)najbolja partija toliko osporavanog Josipa Juranovića. Nasmiješen je stao pred kamere i diktafone nakon što je odradio uistinu izvrstan posao u polufinalnom dvoboju sa Zagrepčanima...

- Pokazali smo da smo bolja momčad, imali smo posjed i puno više prilika. Želja za finale? Pa nemam, ne razmišljamo sada o tome. Prije penala nije bilo treme, znali smo da imamo dobre izvođače, zahvaljujem se Torcidi i svim navijačima, atmosfera je bila odlična - kazao je Juranović pa dodao:

- Imamo li snage za dvije fronte? Naravno, šest bodova je dohvatljivo, uvijek je i bilo, no moram ići korak po korak - završio je desni bek Hajduka.

Puno je do kraja prvenstva, još 11 kola, maksimalna 33 boda, no daleko je još konačni rasplet, a i hajdukovcima nakon 120 minuta na teškom travnjaku u Kranjčevićevu prvo slijedi prijeko potrebni odmor.

Odgovornost je za posljednji penal preuzeo, dakako, kapetan. Josip Radošević bio je siguran za veliko slavlje Hajduka.

- Bogu hvala, prošli smo, cijelu utakmicu smo dominirali i naposljetku zasluženo slavili. Trema kod jedanaesterca? Ma nije je bilo.

Linker
07. svibanj 2024 17:45