REUTERS
PIŠE MARCA

RONALDO JE DUBOKO UVRIJEĐEN, SVE JE BLIŽI NEVJEROJATNI TRANSFER 'Ako moju vrijednost tako procjenjuju, onda me ne vole'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2018. 10:26

Današnju naslovnicu Marce krasi Cristiano Ronaldo i tekst o njegovom potencijalnom odlasku iz Reala.

Španjolski dnevnik tvrdi da je slavni Portugalav odlučio napustiti Real još u siječnju.

"Ako moju vrijednost procjenjuju na 100 milijuna eura, tada me ne vole", citira Marca Ronalda koji je takvu procjenu njegove vrijednosti doživio kao uvredu.

O čemu je zapravo riječ. Tada je u medijima počela kružiti informacija da je Real spreman pustiti Ronalda da ode za 100 milijuna eura odštete ako će njegova sljedeća destinacija biti neki neeuropski klub, a ne direktan nacionalni ili kontinentalni rival poput Barcelone ili PSG-a.

Tada se nagađalo da bi karijeru mogao nastaviti u Kini ili PSG-u.

Sve se to događalo svega nekoliko mjeseci nakon što je PSG aktivirao odštetnu klauzulu za kupnju Neymara i platio ga vrtoglavih 222 milijuna eura.

Nakon te epizode Ronaldo se navodno više nije osjećao cijenjenim u Realu i odlučio je dići sidro, a svoje namjere je obznanio nakon osvajanje treće uzastopne Lige prvaka izjavom: 'Bilo je divno igrati za Real Madrid'.

Sada se čini da bi karijeru mogao nastaviti u Juventusu, klubu o kojem ima izuzetno visoko mišljenje posebice nakon sjajnog gola škaricama kojeg im je zabio u Ligi prvaka, zbog čega je dobio ovacije cijelog stadiona u Torinu.

Linker
04. svibanj 2024 11:37