Marko Todorov / CROPIX
PORUKA JE JASNA

SPLITSKI GRADONAČELNIK ODBIO SASTANAK S DAVOROM ŠUKEROM 'Razlog našeg nedolaska je i više nego očit...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. studeni 2017. 15:25

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara odbio je sastanak u Zagrebu kojeg je predložio Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, a na temu pokretanja izgradnje nogometnih terena, piše Slobodna Dalmacija.

Evo što je splitski gradonačelnik poručio čelniku HNS-a Davoru Šukeru:

"Poštovani g. Šuker, primio sam Vaše predmetno pismo, te ovim putem potvrđujem da niti ja niti bilo koji drugi predstavnik Grada Splita neće nazočiti na predloženom sastanku. Razlog našeg nedolaska je i više nego očit budući da u posljednjih pet godina niste pokazali bilo kakav interes za stanje nogometne infrastrukture u gradu Splitu.

Štoviše, s obzirom da je u tijeku kandidatura za predsjednika HNS-a smatram nepristojnim, neposlovnim i nelegitimnim pozivati na ovakve razgovore 10-ak dana uoči . Ovoj prevažnoj temi valja pristupiti sustavno, s elaboratima i financijskim planovima, što Vi niste učinili.

Smatram da će po završetku za predsjednika HNS-a predsjednik i vodstvo saveza imati legitimitet za razgovore i obećanja vezana za navedenu tematiku.

Siplit, 030817. 
Stadion na Poljudu.
Utakmica 3. pretkola UEFA Europske lige, HNK Hajduk - Brondby IF. 
Na fotografiji: gradonacelnik Splita Andro Krstulovic Opara sa kcerkom Andjelom na istocnoj tribini.
Foto: Duje Klaric / Hanza Media
Duje Klaric / Hanza Media / CROPIX
Andro Krstulović Opara

Nastavno, s obzirom da je Grad Split većinski vlasnik HNK Hajduk š.d.d., te jedini vlasnik stadiona Poljud, kao gradonačelnik grada Splita i predstavnik vlasnika kluba, ovim putem potvrđujem da ću dati naputak članovima Nadzornog odbora kluba da ne nazoče predloženom sastanku budući da na istom nemaju što raditi".

Linker
04. svibanj 2024 11:20